سلام.وقتتون بخیر .اینا رو برای ریزش مو دکتر تجویز کرد .داروخانه خارجیش رو نداشته.همسرم ایرانیش رو گرفته.اگه تجربش رو دارین لطفا بگین خوبه؟شما راضی بودین؟ممنونم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من خوردم ظرف ی هفته ریزش موهام رسیدی ب روزی ۴ پنج تا دونه مو... منی ک بورسم همیشه پراز مو بود.. تازه اسپیرو میخوردم سینه هام بزرگ میشه من ک دوسشون داشتم
من برا کیست تخمدان خوردم.مثل ال دی میخوردم.عادی بود عوارضی هم نداشت.دکتر گفت جوشو هم رفع میکنه
۹۹/۹/۹خیلی دیره.امسال محرم نی نیمو از امام حسین میخوام میدونم رومو زمین نمیندازه.رب هب لی من لدنک ذریه طیبه انک سمیع الدعا ، رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین
من خوردم ظرف ی هفته ریزش موهام رسیدی ب روزی ۴ پنج تا دونه مو... منی ک بورسم همیشه پراز مو بود.. تاز ...
برا جلوگیری از بارداری هم میخورن درسته؟
۹۹/۹/۹خیلی دیره.امسال محرم نی نیمو از امام حسین میخوام میدونم رومو زمین نمیندازه.رب هب لی من لدنک ذریه طیبه انک سمیع الدعا ، رب لا تذرنی فردا و انت خیرالوارثین
وای چقد خوب عزیزم .من ریزشم وحشتناک شده .الان در چه حاله موهات.منم برام مهم نیس موردی که گفتی .و این ...
علت ریزش موهاتو میدونی؟