2777
2789
اسب🙄🙄🙄اخه هیچ‌جاش شبیه عکس نیست 

باور کن 

سمت راست عکس نگا

پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم   خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بزودی از چیزی که ناراحتی اون رفع میشه و تکیه به مردی کردی که پشت وپناه شماست مردی که همسرت یا پدرت هست برای فرزندت کاری با سرمایه گذاری میکنه که بسیار شگفت زده میشی کاری رک که میخوای انجام بدی مانعی که فکر میکنی در راهت است بر طرف میشه .....بقیه اش هم درست عکس ننداختی ...درضمن برکتی بدلیل کاری که کردی برای زندگیت داره میاد 

عزیزم بزودی از چیزی که ناراحتی اون رفع میشه و تکیه به مردی کردی که پشت وپناه شماست مردی که همسرت یا ...

وای خدا از دهنت بشنوه 

یه خکنه داریم خوش موقعیته ولی بدبختانه فروش نمیره تمام چشم امیدمون به اون خونس 

کاش زودی فروش بره😔

بفرست

میشه منم عکس بفرستم با اجازه استارتر البته

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

بفرست

من یه قانون جذبی ام.  زندگیم تو مشتمه   دوستان لطفا درخواست دوستی نفرستید چون نمی پذیرم، هر آنچه که در رابطه با متافیزیک و قانون جذب باید میگفتم در تاپیک ها نوشتم. برای ستاره شناسی و بررسی چارت هم منو توی تاپیک ها تگ نکنیدیا مدام پیام نذارید. چون این شغل و علم منه و رایگان برای کسی انجام نمیدم!                                          

بفرست

بفرست

خودم حس مبیکنم هیچ شکل وشمایلی معلوم نیس 

بفرست

کاری رو که جوابشو میخوای تا اردیبهشت میگیری نگرانی ادمی عینکی میانسال و مرد رو مبیبنم ولی مورد مهمی نیست به خوبی وروشنی ختم میشه . زندگی عاطفی روشنی داری برای اسیبی که یه ادم قصد داره انجام بده مانع میشی و موفق در این ممانعت هستی دوست وفاداری  داری ویا خواهر وفاداری که تو مشکل کنارت هست ولی فقط همراهی خواهد کرد کاری از دستش بر نمیاد در نهایت غم و انده منجیی خواهی داشت و مادرت حق داره در مورد مسئله. 

جلسه ایی دارید که خشم توش هست مواظب حرفهات باشو ادمی که به دست بوسیت میاد بهش اعتماد نکن منظور کسی که برای چاپلوسس نزدیکت داره میشه قابل اعتماد نیست اصلا  . .مجید یا حمید یا محمد یکی از این سه نام هست در  مودش در بحث هستید  راهش روشنه. ۲۴ روز دیگه جوابشو میگیره