2777
2789
عنوان

شوهرتون و چی صدا میزنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 388 بازدید | 53 پست

من بیرون آقا میذارم کنار اسمش پیش غریبه ها ولی بقیه وقتا اسمشو . خرس تپل , عشقم , عزیزم 

اونم منو لپ قلقلی صدا میکنه   

بیخیال بابا هرجور دوس داره صداش کن خب عمیشه که نباید آقا گفت غریبه این مگه

خوشم میاد همیشه آنی😂😜

اره والا خودم خسته ام😑

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چطور تحمل میکنید مرد کتکتون بزنه ؟؟؟؟؟ برم خیلی سواله بخدا....من باشم جرررررررشششش میدم....تازه اقا هم بهش میگی....و الانم درخواست داده جان صداش کنی....عن جان چطوره....یا عن آقا

شعور سطوح مختلفی دارد، بالاترین سطح آن نادیده گرفتن بیشعورهاست
هرطوری که راحتی صداش بزن من معمولا می گم عشقم یا عزیزم. یا بخوام اذیتش کنم می گم گوزو     ...

🤣🤣گوزو منم میگم به شوهرم اینجا نگفتم نگن چع بی ادب😑

خدایامرسی بابت همه چیز😍
وای منم دوست دارم همه بی بی اسما صدام کنن ولی نمیکنن نامردا

اسم من هم بی بی شهرزاد هست

اما فقط خانواده و فامیل خودم صدام میزنن

همسرم و خانوادش میگن شهرزاد

یا شهرزاد خانم نهایتا

من معلم هستم، درد فهمیدن و فهماندن و مفهوم شدن همگی مال من است. 

حالا جالبش این جاست ما وقتی دعوامون میشه یه جان خیلی غلیظ میچسبونیم انگ اسممون 

اون جان حکم فوش داره🤣🤣🤣

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤

منم روزای اول ک خجالت میکشیدم با اقا صداش زدم حالام عادت کردم البته خودشم همش تشکر میکنه ک اینجوری صداش میزنم البته اسم خودشم گاهی میگم ولی تو جمع همیشه اقا میگم حالا همه همینجور صداش میزنن

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...

شوهرم به من میگه عشقول

🤣🤣گوزو منم میگم به شوهرم اینجا نگفتم نگن چع بی ادب😑

اول اون سر شوخی رو باز کرد به من گفت گوزو. در صورتی که من تو این چندسال شاید یه بار ناخواسته این کارو کرده باشم  

اما اون همیشه اعلام می کنه و اجازه می گیره بعد می گوزه  

دیگه 50 درصد مواقع به هم می گیم گوزو جان، من به خاطر اینکه واقعا گوزوئه، اونم واسه اینکه اذیتم کنه  

من یا عزیزم یا عشقم میگم یا اسمشو اینقذر بدم میاد یکی ب اسم همسرش اقا بچسبونه انگار غریبه هستن که ی اقا هم بغل اسمش میذارن

همسرم شاه قلبم دوست دارم 😍😍😍😍😍چه خوبه که کنارمی عمرم😍😍😍😍میمانم باهات تا همیشه که تو تمام زندگیمی 😘😘😘💝💝💝💝💝💝