2777
2789
عنوان

دیگه از دعوا خسته شدم

47 بازدید | 4 پست

سلام من چهار سال ازدواج کردم  دوتا بچه دارم نمیدونم چرااین حماقت کردم بچه دار شدم فک میکردم شوهرم مرد رویا هامه اما الان کاری باهام کرده که روزی هزار بار آرزو مرگ خودمو میکنم سر هر چیز کوچیک دعوا راه میندازه  سر هر چیزی خوردم میکنه از دخالت خواهر و مادرش خسته شدم  همش داره کارا خواهرش انجام میده با اینکه شوهر داره میبینی ساعت دوازده شب تازه  میخوایم شام بخوریم خواهرش زنگ میزنه سر بچم خورده به میز بیا ببریمش دکتر با اینکه شوهرش خونست یا ماشینشو میبره تعمیرگاه  کاراشو میکنه منو با دوتا بچه اسیر میکنه تا چیزی میگم پسرم که دوسالش میبره خونه مادرش  از من دور میکنه قرار بود کارت یارانه دست  من باشه اما تا میخوام برا خونه خرید کنم مثلا ی کمد بخرم کارت از من میگیره با سودش باهام حساب میکنه یا خاله هام میخواستن بیان چشم روشنی بچم بدن پول مهمونی با سود باهام حساب کرد  دیگه نمیدونم چیکار کنم  همش دارم کوتاه میام همش تهدید به کتکم میکنه مادرش کاری کرد که بخیه ها زایمانم همش ترکیده   میگه من اشتباه کردم از جنوب شهر زن گرفتم اشتباه کردم تو گرفتم در صورتی که خیلی اصرار کرد باهام ازدواج کنه  من خودم ی دختر مستقل بودم کاری باهام کرده ی بقالی نمی‌توانم برم اصلا نمیتونم صحبت عادیمو بکنم زبونم میگیره میترسم برم ولی دیگه تحمل این مرد برام سخته 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.