2777
2789
عنوان

شوهر قد کوتاه و کفش پاشنه بلند😑

2824 بازدید | 45 پست

سلام دوستای خوشکلم

شوهرم خیلی به کفش پاشنه دار علاقه داره و خودش بدون اینک من چیزی بگم برام میخره

حالا مشکل اینجاس که ما باهم هم قدیم وقتی پاشنه دار میپوشم ازش بلند تر میشم

چیکار کنم من؟؟؟؟؟؟

پاشنه دار بپوشم؟؟؟؟؟

بنظرتون بد نیس؟؟؟؟

کسی مارو اینجور ببینه چیزی تو دلش میگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نپوش

الهی عظم البلاء''..خدایاگرفتاری بزرگ شد..".وانت المستعان...وتویاری دهنده ای...🌸خدایا منم مادر بشم ب زودی...منتظرم نزار🌸تویی ک الان داری امضام رو میخونی...✅برا حاجتم یدونه صلوات میفرستی؟ممنون💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی سُکه خدایی 

" مثلا با ذوق براش حرف بزنی و هی حرف بزنی و اوج بگیری بد ببینی چشایع نازش خمارع و پلک نمیزنه ! هی دستاتو تکون بدی و یهو دستاتو بگیره و بکشونتت تو بغلش و موهاتو بزنه کنارتو آروم تو گوشت زمزمه کنه : آخه تو چقد قشنگی دلبر همونجا همون لحظه باید براش مرد🙈♥️💍من بهتون میگم تعداد مژه‌های پایین سمت چپش ۵۸ تاست، بعد شما میپرسی عاشقشی؟؟

خب بگه

برون شو ای غم از سینه، که لطف یار می‌آید / تو هم ای دل ز من گم شو، که آن دلدار می‌آید /// نگویم یار را شادی، که از شادی گذشتست او / مرا از فرط عشق او ز شادی عار می‌آید

تو ایران خیلی مهمه کوتاه بودن خانم از آقا

و از اونجایی که من هم یک ایرانی هستم و به کفش پاشنه دار علاقه‌دارم رو همین حساب یکی از معیارهام قد بلند بود

شما هم بپوش نگاه هیچ کس برات مهم نباشه 

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ))