2777
2789

سلام بچه ها 

چن روز پیش گوشیم جا مونده خونه خواهرشوهرم .. بعد ک رفتم سراغش دیدم گوشیمو کلا باز کردن برنامه هاشو ... ینی ۱۰۰ در ۱۰۰ مطمعنم ک باز شده بود بعد من زنگ زدم گفتم کی باز کرده گفتم هیچکس و جونه دختر منو قسم خورد ک اصلا دست نزدع کسی 

بشنو و باور نکن

حالا چی داشتی توش

تا دیروز میگفتن هر کی ما رو دوست نداره جمع کنه از ایران برهحالا میگن هرکی حتی اگه ما رو دوست نداره بیاد رأی بدهعجیبتر اینکه میگن اونایی که ما رو دوست ندارن بیان به اونایی که ما رو دوست دارن رأی بدنامروز شرکت در انتخابات رو حاصل بصیرت تو میدانندو فردا اوضاع بد کشور را که خودشان ایجاد میکنند را حاصل انتخاب بد تو میدانند!!!!!   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا جون دختر تو رو قسم میخوره. ..بگو جون خودش و شوهرش و بچه ش قسم بخوره. ..

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹

چیز خاصی داشتی توش؟ بعد چرا قفل گوشیت به این آسونی باز میشه؟ خُب یه رمز پیچیده‌تر بذار

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
این خواهرشوهرا البته نه همشون فقط دنبال فضولین حال به هم زنن

حالا من خودم خواهرشوهرم برعکس زنداداشم دنبال فضولیو دو بهم زنیه

حسرت چیزایی رو میخوری که دیگه برنمیگرده و تا آخر عمر میشه حسرت 🙃

رمزشو بلده دخترش ... حالا من هیچ دیگه پی قضیه رو نگرفتم ولی خونشونم نرفتم تو این چن وقت 

دختر اونم ۵ ماهه دلدرد و استرس داره مخصوصا شنبه ها ک میخواد بره مدرسه . و هر روز دکتر بودن 

حالا همه جا رفتن پر کردن ک اره ترسیده دخترم مریص شدع اون مریضش کرده 

چیزی تو گوشیت داشتی ؟؟چه کار زشتی ..گوشی مثله مسواک میمونه شخصیه ..نمی‌دونم چرا بعضیا اینو درک نمیکنن

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭