2777
2789
عنوان

این دختره هووی من شده

873 بازدید | 42 پست

فینگیلی صبح تا شب تو دلمه، بهم لگد میزنه، شیره ی جونمو میکشه، منو زشت و بد اندام کرده حالا هووی منم شده. دیشب شوهرم گفت یه لیوان آب بده یادم رفت براش ببرم بهم میگه کی دخترم به دنیا میاد بهش بگم آب بده زودی بپره بیاره بگه بیا باباجونم اینم آب خنک😐 تازه از سرکار که میاد اول دستشو میکشه رو شکمم😐 قبلا اول منو بوس میکرد☹️ همشم داره واسش لباس میخره ☹️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ حسی خوبی منتقل کردی خوشبخت باشین سه تاییتون

نگفتم؟صبر کن!فصل بهاران میرسد روزی؟ به سر دوران سرمای زمستان میرسد روزی؟نگفتم؟ نوبت صوت هَزاران میرسد روزی؟تو میگفتی که تاریکی چرا پایان نمی گیرد نگفتم؟صبرکن این شب به پایان می رسد روزی؟نگفتم؟غم مخور دست جهالت گر خمی بشکست؟تحمل کن خدای کوزه سازان میرسد روزی؟تو میگفتی عشق بنیاد میخوران براندازد نگفتم وقت بدمستی مستان میرسد روزی؟به یادت هست میگفتی که درمانی ندارد عشق؟نگفتم دردها آخر به درمان میرسد روزی؟پیام رند شیرازی به گوشت بارها خواندم که میگفت عاقبت یوسف به کنعان میرسد روزی؟بیا جلاد را بر دار آزادی تماشا کن نگفتم من زمان دادن جان میرسد روزی؟

😂😂😂😂😂ای جوووون دلم 

حالا کجاشو دیدی بزار بیاد سرش دعوا دارین.

در ۹۹.۹.۱۱زیباترین هدیه مو از خدا گرفتم یه فندوق کوچولوی دوست داشتنی که یه تیکه از وجودمه 😍😍در تاریخ ۹۹.۹.۹.بهتریترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد مطمعنم 😍سکوت کن..فرقی نمیکند از روی رضایت باشد یا دلخوری این روزها مردم از سکوت کمتر داستان میسازند

منم یه دختره پنج ونیم ساله دارم،اینم هووی من .الان سالهاست😆😆

Bir derdim var artik tutamam ichimde.gitsem nereye kadar .kalsam neye yarar.hich anlatamadim hich anlamadilar.herkes neden dushman .herkes neden pishman ?unutduk hepsini.nuhun nefesini.gelme yanima sen bashkasin ben bashka💔mor ve otesi

به همسرت بگو به شبهایی هم که اصرار داره بین مامان و بابا بخوابه هم فکر کنند😂😂😂

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم