2777
2789
عنوان

جواب بی بی کی درست تره؟

74 بازدید | 13 پست

من چهار ساله بلا استثنا قبل از پریودم لکه بینی دارم . دو ماهه داریم اقدام میکنیم واسه بچه دوم . این ماه لکه بینی نداشتم و امروز موعد پریودم بود ولی نشدم . بی بی هم زدم منفی بود. کی باید بی بی بزنم؟

نباشی ، نمی تونم

تا ده دقیقه بعد.. بقیش کاذبه

سلام دلبندای مامان ❤️ میدونین چندوقته من و باباتون انتظارتونو میکشم؟؟؟ میدونید چقد ماها گذشت وما هر ماه منتظر بی بی چک مثبت بودیم! همه فکر میکنن باید حتما بچت کنار باشه تا اسمت یه مادر باشه، اما همه ی کسایی که منتطرن هم مامانن، مامانای مهربونی که دلشون پر میکشه برای نگاه کردن به بچه ای ک از گوشت استخون خودشونه.. باور کنید همه ی ما مادریم! ما ها مادریم ک شبها خواب نی نی میبینیم. صبج که بلند میشیم دلمون برای خوابمون تنگ میشه😞 ما ها هم مادریم ک خیال میکنیم بچه ها خونه رو گذشتن رو سرشون و منتظرن باباشون ا سرکار بیاد و باهاشون بازی کنه... ماها همه مامان های منتظری هستیم ک امید داریم به روزی ک  صدامون بزنن وما باعشق بگیم جان  مامان(-:❤️

بزار بهد از چهارروز بزن

سلام دلبندای مامان ❤️ میدونین چندوقته من و باباتون انتظارتونو میکشم؟؟؟ میدونید چقد ماها گذشت وما هر ماه منتظر بی بی چک مثبت بودیم! همه فکر میکنن باید حتما بچت کنار باشه تا اسمت یه مادر باشه، اما همه ی کسایی که منتطرن هم مامانن، مامانای مهربونی که دلشون پر میکشه برای نگاه کردن به بچه ای ک از گوشت استخون خودشونه.. باور کنید همه ی ما مادریم! ما ها مادریم ک شبها خواب نی نی میبینیم. صبج که بلند میشیم دلمون برای خوابمون تنگ میشه😞 ما ها هم مادریم ک خیال میکنیم بچه ها خونه رو گذشتن رو سرشون و منتظرن باباشون ا سرکار بیاد و باهاشون بازی کنه... ماها همه مامان های منتظری هستیم ک امید داریم به روزی ک  صدامون بزنن وما باعشق بگیم جان  مامان(-:❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یعنی ممکنه این منفی اشتباه بوده باشه. چون الان یه هفته اس که از لکه بینیم خبری نیست. امروزم پری نیوم ...

بستگی داره چقد از لقاحت بگذره... بزار یه هفته حداقلش پنج روز بگذره عزیزم انشاله ک مامانی😘😍❤️

جدی؟ من توی بارداری قبلی تا یه ماه متوجه نشده بودم که باردارم . چون خداخواسته بود

آره من دیروز موعدم بود زدم مثبت شد بعد رفتم آزمایش خون دادم مطمئن شدم الانم خیلی خوشحالم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
من هیچ وقت پریودم عقب نمی افته اخه. به خاطر همین توقع داشتم امروز مثبت باشه

نه ربطی نداره اگه باردار باشی چندروز دیگه بزنی مثبت میشه اگه نباشی ک پریود میشی بعضی وقتا بدن بهم میریزه واسه استرس و مخصوصا اونایی ک تو اقدامن مث خودم ک یبار کلا نشدم با امپول شدم ماه بعدش م این سری بود پنج روز زودتر شدم اون موقع فک میکردم باردارم چون یک ماه نشده بودم.بیخیال باش ی پنج روز دیگه اگه نشدی دوباره بزن