2777
2789

من اعتقاد دارم

اون نوشته پایین چی میگه😐😐😐

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

من

فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باهم ميرفتيم اينور اونور و تلفني حرف ميزديم من دانشجو بودم سال اول ، ازم ي چيزايي ميخواست مثل روابط سطحي اما مقاومت كردم ، خيلي ادم بد دلي بود همش بهم گير ميداد ب پوشش به همه چي

منم اعتقاد دارم خدا کاملا واضح جواب بنده هاش رو میده ولی بعضی افراد نمیبینن 

عشق یعنی منتظر دو جفت پای کوچولو باشیم.     ارزو میکنم این روز رو با تو ببینم             عشقــــ جانــم   
منظورم اينه ك ناحقي رو جواب بده

خدا هم جواب خوبی رو میده هم بدی 

برادرشوهرام پولدارن بالای ۱۰۰ میلیون نقد دارن اما اونقد دست دست کردن الان به پولشون فقط میتونی خونه رهن کنی اما ما که از صفر شروع کردیم الان یه واحد ۵۰ متری داریم 

زن اونا از خوبی کردن به مادرشوهرم فرارین اما من تو شرایط سخت تنهاش نمیذارم اما مادره عروس دومی رو دوست داره 

بیایید متحد شیم برای اونایی که تو اینستا هرزگی تبلیغ میکنن گزارش بزنیم نسلشون منقرض بشه 

بعد از ي مدت خيانت كرد بهم اونم بدجور،رفت با ي فاحشه، من خر گاو احمق بخشيدمش. دوباره باهم بوديم اما من رابطه اون مدلي نداشتم اصلا

در حد گردش و تلفن

بعد از ي مدت بهم گفت ك نمبخواد ازدواج كنه و قصدش رو نداره و همش الكي بوده

مشخص بود زير سرش بلند شده

منظورم اينه ك ناحقي رو جواب بده

بله من ی بنده خدایی داشت زندگی ابجیمو خراب میکرد زندگی دختر خودش  خراب شد چوب خدا صدا نداره 

عشق یعنی منتظر دو جفت پای کوچولو باشیم.     ارزو میکنم این روز رو با تو ببینم             عشقــــ جانــم   
بعد از ي مدت خيانت كرد بهم اونم بدجور،رفت با ي فاحشه، من خر گاو احمق بخشيدمش. دوباره باهم بوديم اما ...

خب

بیایید متحد شیم برای اونایی که تو اینستا هرزگی تبلیغ میکنن گزارش بزنیم نسلشون منقرض بشه