2777
2789
عنوان

خواب روح دیدین بیااین تعریف کنین

117 بازدید | 14 پست

خواب کسی که دوسش داری ولی فوت شده باشه دیدینش بگید

🖤دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک بااوچه کرده 🖤🖤پدرم دوستتدارم لطفان اگردوستداشتین واسه بابام یه فاتحه بفرستید ممنونم

من خودم بعد فوت بابام باورم نمیشد اومد خوابم گفت چرا نمیخوای باورکنی من مردم ببین من مردم دیگه نیستم اینو باور کن بغض داشت

🖤دلتنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک بااوچه کرده 🖤🖤پدرم دوستتدارم لطفان اگردوستداشتین واسه بابام یه فاتحه بفرستید ممنونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من 14سال پیش بابام فوت کرد.هنوز ی وقتای خواب میبینم ولی تو شرایط بد ک داره اذیتم میکته.خوابای تکراری ...

شاید کاری کردی که ناراحتش کرده 

من خواب پدر شوهرمو دیدم تو خواب رفتم سر مزارش اومد استقبالم خیلی خوشحال شد گفت من که تو رو از اونای ...

اخییی خدابیامرزتش

مرسی خدا پدر شما رو هم بیامرزه اتفاقاً یه شهر دیگست چند ماهه نرفتم سر مزارش 😔

ممنونم منم بابام شهرستانه نمیتونم تند تند برم ببینمش

شاید کاری کردی که ناراحتش کرده 

شاید تو گذشته کاری کردم.یعنی قبل ازدواجم.ولی بعد ازدواجم توبه کردم و هیچ کار اشتباهی نکردم.هنوز ی وقتای البته کمتر میبینم.نمیدونم چرا این خواب عذاب اور از اون من میبینم.واقعا بدترین خوابه واسه من

شاید تو گذشته کاری کردم.یعنی قبل ازدواجم.ولی بعد ازدواجم توبه کردم و هیچ کار اشتباهی نکردم.هنوز ی وق ...

شاید یه وصیعتی داشته انجام ندادی یااصلان زنگ بزن به یه تعبیر خواب خوابتو تعبیر کنه یا اخوند مسجد بگو براش

شاید یه وصیعتی داشته انجام ندادی یااصلان زنگ بزن به یه تعبیر خواب خوابتو تعبیر کنه یا اخوند مسجد بگو ...

روم نمیشه بگم.اخه فک نکنم وصیتی کرده باشه .خوابم خیلی افتضاحه😭😭😭

روم نمیشه بگم.اخه فک نکنم وصیتی کرده باشه .خوابم خیلی افتضاحه😭😭😭

خوب اگرازدواج کردی به همسرت بگوبره بگه بهشون اون یه چیزی میخواد که اونجوری میادبه خوابت

خوب اگرازدواج کردی به همسرت بگوبره بگه بهشون اون یه چیزی میخواد که اونجوری میادبه خوابت

اخه چی میخاد؟اخه طوری نیس ک چیزی بخاد..میدونی چیه..تو خواب بهم تجاوز میکنه.هروقت خوابش میبینه تا دارهوبهم تجاوز میکنه و حتی منم تو بعضی مواقع ناراضی نیستم.این خواب و ب کی بگم؟😢😭اخه پدرم تو زنده بودشون چنین ادمی نبود.اخه این چ خوابیه.😶😭