2777
2789

چیجوری تشخیص دادین؟؟با آزمایش خون متوجه میشن¿¿¿همون بالاوبودن انزیم کبدی نشان دهنده کبد چرب هست؟؟

من یه خواهرشوهرم و عاشق عروسمونم.....دوسش دارم چون برادرمو دوس دارم....نمیدونم چه حسیه ولی همیشه دوس دارم توو هرجمعی بهترین باشه...تووهمه ی خریدا بهترین رو براش انتخاب میکنم حتی اگه خودم عاشق اون وسیله شده باشم....چون دوس دارم توو اوج باشه و هیچ کمبودی رو احساس نکنه....دوس دارم بم‌ب چشم خواهرش نگاه کنه نه خواهرشوهرخبیث😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیاده روی عالیه

رژیم غذایی سالم

کم کردن وزن

مامانم گرید دو بود الان حل شده شکرخدا

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
پیاده روی عالیه رژیم غذایی سالم کم کردن وزن مامانم گرید دو بود الان حل شده شکرخدا

اصلا نمیتونم پیاده روی برم چون بچم کوچیکه هیچکس ندارم اینجا شهر غریبم فقط دارم عرقیجات میخورم با قرص لیورگل خوشبحال مادرتون کاش منم خوب بشم

اصلا نمیتونم پیاده روی برم چون بچم کوچیکه هیچکس ندارم اینجا شهر غریبم فقط دارم عرقیجات میخورم با قرص ...

ایشالا میشی

تو خونه پیاده روی کن از روزی ده دقیقه تا یه ربع

زمان میبره شاید یکی دوسال باید وقت بزاری

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
ایشالا میشی تو خونه پیاده روی کن از روزی ده دقیقه تا یه ربع زمان میبره شاید یکی دوسال باید وقت بزا ...

اقعا من میخواستم اول برج ۱۲ برم آزمایش امیدوار بودم خوب شده باشم کبدم پاک شده باشه یعنی دوسال زمان میبره! مادرتون چقدر زمان برد تا خوب شدن؟

سلام.صبحها ناشتا یک عد لیمو ترش رو ابشو بگیر .و بقیه لیوان رو آب کن.میل کن.بعد یک ماه ک بری دکتر اثری از کبد چرب نیست.ولی فقط لیموی تازه.و آب سرد هم نباشه

خدایا شکرت نهم اسفند بهترین روز زندگیم.....
سلام.صبحها ناشتا یک عد لیمو ترش رو ابشو بگیر .و بقیه لیوان رو آب کن.میل کن.بعد یک ماه ک بری دکتر اثر ...

نمیشه آبلیمویی که خودم گرفتم خالص هست ؟دو ماه پیش آبشو گرفتم توی یخچاله

نمیشه آبلیمویی که خودم گرفتم خالص هست ؟دو ماه پیش آبشو گرفتم توی یخچاله

نه عزیزم فقط لیموی تازه الان لیمو هست که بگیر بخور .قول میدم خوب میشی.جوابشو بعدا بیا بگو.

خدایا شکرت نهم اسفند بهترین روز زندگیم.....