2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فرستادم عزیزم

عزيزم اون دفع پروتئين ادرارت با توجه به ساير آيتم هاي آزمايش ادرار مساله مهمي به نظر نمياد و براي اطمينان خاطر بهتره آزمايش جمع آوري ادرار ٢٤ ساعته بدي

فرستادم عزیزم

فقط موردي كه هست ANA مثبته كه تست غربالگري لوپوسه ولي مثبت كاذب هم در برخي موارد داره و با علائم باليني بايد تطبيق داده بشه

علايم باليني توي تشخيص لوپوس خيلي مهم هستن

در كل اين آزمايش به طور قطع نميتونه بگه مبتلا هستين

فقط موردي كه هست ANA مثبته كه تست غربالگري لوپوسه ولي مثبت كاذب هم در برخي موارد داره و با علائم بال ...

ممنونم گلم.الان در کل یعنی چی؟آزمایشات جدید مینویسن؟

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
فقط موردي كه هست ANA مثبته كه تست غربالگري لوپوسه ولي مثبت كاذب هم در برخي موارد داره و با علائم بال ...

یعنی مبتلا نیستم؟

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم
ممنونم گلم.الان در کل یعنی چی؟آزمایشات جدید مینویسن؟

از نظر من يه آزمايش خون براي شمارش سلولي و يه جمع آوري ادرار ٢٤ ساعته نياز هست براي بررسي تكميلي و در كنارش يه معاينه دقيق.آزمايشات رو ترجيحا توي يه آزمايشگاه دقيق و معتبر انجام بدين.