2777
2789

دخترا من واسه عید میخوام این مانتو رو بدوزم.... ولی این پارچش زمستونیه.. ب نظرتون چ پارچه ای بگیزم ک مثل همین خوش فرم بایسته ولی تابستونی باشه؟ ب نظرتون اصلا قشنکه؟ من میخوام ابی کلاسیکشو بدوزم... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه اسپرت باشه تیپت خیلی هم قشنگه.پارچه کرپ بخر می تونی جنس نازک ترش برداری که تابستونی باشه.مازراتی هم خوبه سرده ولی نمی دونم این ایست داره برای این مدل یا نه از فروشنده راهنمایی بگیر.

نی نی سایتی ها خیلی دوست تون دارم.خیلی از تنهایی هام پر کردین.واسه همه تون دعا می کنم🌹🌹🌹🌹
اگه اسپرت باشه تیپت خیلی هم قشنگه.پارچه کرپ بخر می تونی جنس نازک ترش برداری که تابستونی باشه.مازراتی ...

میخوام با جوراب شلواری بپوشم و کفش جلو بسته باشنه بلند .. قدشم بالا زانانوباشه

میخوام با جوراب شلواری بپوشم و کفش جلو بسته باشنه بلند .. قدشم بالا زانانوباشه

جوراب شلواری که خوبه با همه مدل میاد.البته به اندامت هم بستگی داره.کفش هم اگه حالت اسپرت داشته باشه بهتره 

نی نی سایتی ها خیلی دوست تون دارم.خیلی از تنهایی هام پر کردین.واسه همه تون دعا می کنم🌹🌹🌹🌹
عزیزم این مدل زیاد به عید نمیاد یه جورایی رسمی اداریه خیلی خشکه خیلی جدیه اصلا به آدم لبخند نمیزنه م ...

خسته شدم ... تا حالا این مدل نداشتم.... میخوام استیناش گت بخوره یقه اشم گرد باشه .. اون دوتا جیب بالاهم نمیزنم