2777
2789
عنوان

نظرتون راجع به این عکس و نوشته چیه؟

208 بازدید | 11 پست

مهربون باشیم با هم...در حد یک توقف با ماشین واسه خانمی که با کالسکه از خیابون رد میشه...در حد یک لبخند زدن به بچه ای که مامانش دیر اومده دنبالش تو مدرسه...در حد دادن یک دستمال به خانمی که تو اتوبوس دنبال دستمال تو کیف اشه...مهربون باشیم در حد کوچک...ولی همین کوچک ها ایران رو زیبااا میکنه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جایی که ما زندگی میکنیم همینه بزرگانمون بیت المال  تا خر خره خوردن نای نفس کشیدن ندارن با کفش های میلیونی وارد هر جایی هم میشن....ولی ماها مهره های سوخته این کشوریم هیچی به هیچی...در خفگانیم 

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........

الهی😪😥😢😓😭 درد و بلاش بخوره تو سر تک تک کسایی که مشت مشت بیت المال میبرن و ککشونم نمیگزه، بمیرم براش😭😪

با حیوانات و انسانها مهربان باشیم،لطفا حتما😍😘      حامی حیوانات،گیاهخوار😍💪                                  کاربرای گل اگر حیوون تصادفی یا مریض دیدید یا خواستید آگهی واگذاری حیوونای بامزتون رو نشر بدید به دایرکتم تو اینستا پیام بدید👈elqueno1367