2777
2789
عنوان

نی نی های امروز😍+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 2641 بازدید | 146 پست
انشالله خدا بهت ۳ قلو میده😍😍

مرسی عزیزم ممنونم

خدایا بابت عیدی ای که بهم دادی هزاران بار شکرررررررررت میشه لطف کنید صلوات بفرستید هماتومم جذب شه و نی نی نازمو سالم بغل بگیرم؟اخه خیلی منتظر بودم😌  بچم تو ده هفته سقط شد😔دلم نیومد تیکرشو بردارم😔😔الهی بمیرم برای دست و پای کوچولوش .لطفا دعا کنید دوباره باردار شم و ایندفعه سالم بمونه😔

ببخشید پیرو امضاتون که گفتین هرسوالی داشتیم بپرسیم میخاستم بپرسم من روزتخمک گزاری اقدام داشتم بعدازچهار پنج روز لکه های زرد رنگ ومایل ب نارنجی گاهی اوقات میبینم دلیلش چیه

خدایاخودت بساز توبسازی قشنگتره...😍یه صلوات باقلبای پاکتون مهمونم کنین ودوست داشتین یه حمدبرای سلامتی خواهرم بفرستین😍😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید پیرو امضاتون که گفتین هرسوالی داشتیم بپرسیم میخاستم بپرسم من روزتخمک گزاری اقدام داشتم بعدازچ ...

صورتی نیست؟

یک عدد ماما هستم🤗 تو حیطه کاری خودم به سوالاتون جواب میدم😍 لطفا در مورد اینکه چه قرصی بخورم سقط کنم ازم سوال نپرسین.چون جواب نمیدم.نمیخوام تو کشتن یه طفل بیگناه سهیم باشم.کاربر سال  ۸۸ هستم. از بس‌ گفتین عکست بزار ببینیم خسته شدم😑گذاشتم پروفایلم.خوبه؟😐 اونایی هم میگن عکس خودت نیست میتونم بازم عکس بزارم اصلا سلفی هم میزارم  واژینیسموسی ها بیاین پی وی
اولش بود کم کم نارنجی بعدزرد الانم  کرمی شده😶

اگه کرمی شده طبیعیه عزیزم

یک عدد ماما هستم🤗 تو حیطه کاری خودم به سوالاتون جواب میدم😍 لطفا در مورد اینکه چه قرصی بخورم سقط کنم ازم سوال نپرسین.چون جواب نمیدم.نمیخوام تو کشتن یه طفل بیگناه سهیم باشم.کاربر سال  ۸۸ هستم. از بس‌ گفتین عکست بزار ببینیم خسته شدم😑گذاشتم پروفایلم.خوبه؟😐 اونایی هم میگن عکس خودت نیست میتونم بازم عکس بزارم اصلا سلفی هم میزارم  واژینیسموسی ها بیاین پی وی
ممنون ازتون..

خواهش میکنم

ای جانم  مراقب خودت باش عزیزم

مراقب خودم نبودم😭😭

مراقب خودم نبودم😭😭

سلام چی شد

شما دوقلو باردار بودی/

من نمیدونستم

چی شده؟

دوستان گلم زندگی تون سرشار از امید و توکل .امید وتوکل مون به لطف و رحمت خداوند متعال باشه . در طی مسیر صبرو شکیبایی داشته باشیم. اغاز هر روز لحظه ها و ثانیه های زندگی مون درود برمحمد وال محمد باشه. ذکر صلوات رو در هیچ شرایطی فراموش نکنیم . اللهم صل علی محمد وال محمدوعجل فرجهم 
سلام چی شد شما دوقلو باردار بودی/ من نمیدونستم چی شده؟

آره داشتم کامنتا رو میخوندم کامنت شما رو دیدم ک چند وقت پیش گفتین مواظب خودت هم باش اگه به حرف شما و بقیه گوش میدادم الان بچه هام تو شکمم بودن😭😭

آره داشتم کامنتا رو میخوندم کامنت شما رو دیدم ک چند وقت پیش گفتین مواظب خودت هم باش اگه به حرف شما و ...

الهی عزیزم

انشالله دوباره   به تن سالم و دلخوشیباردار میشی

خیلی ناراحت شدم

هر تاپیکی میزدین و من بودم میگفتم مراقب خودت باش

نگران نباش

انشالله به زودی جواب تلاش و عشق خدمت به خانم هایی سر زایمان دلداریشون میدادی میبینی

دوستان گلم زندگی تون سرشار از امید و توکل .امید وتوکل مون به لطف و رحمت خداوند متعال باشه . در طی مسیر صبرو شکیبایی داشته باشیم. اغاز هر روز لحظه ها و ثانیه های زندگی مون درود برمحمد وال محمد باشه. ذکر صلوات رو در هیچ شرایطی فراموش نکنیم . اللهم صل علی محمد وال محمدوعجل فرجهم 
الهی عزیزم انشالله دوباره   به تن سالم و دلخوشی باردار میشی خیلی ناراحت شدم هر تاپیکی می ...

مرسی مهربونم😔