2777
2789
بگو من تو فتا خدمت کردم

توورخدا مسخره بازی درنیار ها مهمه برام . 

اول اینکه خسته نباشید دوم اینکه سوال من این هست که آیا بدون شکایت از یک کانال تلگرامی که خبر های مزخرف و غیر واقعی یک شهر رو پخش میکنه میشه بدون شکایت اون کانال رو بست ؟

توورخدا مسخره بازی درنیار ها مهمه برام .  اول اینکه خسته نباشید دوم اینکه سوال من این هست که آ ...

نه بابا مسخره بازی چیه . ممنون بله شما به عنوان مطلع از وقوع جرم هم میتونین به دادستانی .هم به پلیس فتا اطلاع بدین و اونا پیگیری میکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بابا مسخره بازی چیه . ممنون بله شما به عنوان مطلع از وقوع جرم هم میتونین به دادستانی .هم به پلیس ...

آخه به من گفتن باید شکایت کنین بعد من نمیخوام شکایت کنم که اسمم بره اونجا میخوام فقط اون کانال بسته بشه . ممنون میشم یکم توضیح بدین که چیکار کنم دقیقا   

آخه به من گفتن باید شکایت کنین بعد من نمیخوام شکایت کنم که اسمم بره اونجا میخوام فقط اون کانال بسته ...

نه کی گفته شکایت باید بکنین .شما قانونا میتونین به عنوان مطلع از جرم .به فتا اطلاع بدین و اونا موظف هستن اقدام کنن

نه کی گفته شکایت باید بکنین .شما قانونا میتونین به عنوان مطلع از جرم .به فتا اطلاع بدین و اونا موظف ...

وای خدارو شکر . ببخشید یه سوال دیگه اسمی از من برده نمیشه که ؟ ببخشیدا عذر میخوام هی سوال میپرسم