2777
2789
عنوان

خونریزی همسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 21 پست

اگر از شقاق نباشه یه ازمایش میگیرن ازش فک کنم اسمش کونولوسکوپی هست

یه لوله ی نازک که دوربین داره از مقعد میفرستن داخل اگه اشتباه نکنم

توی درمانگاه های خصوصی قیمتش 700_800 تومن میشه ولی بیمارستانای دولتی فک نکنم هزینه انچنانی داشته باشه

راضیش کردم که بریم دکتر .وقتایی که شیفت شب هست کارش و فشار بهش میاد بیشتر اینطوری میشه.تهدیدش کردم که اگه نیاد بریم دکتر همه جا جار میزنم میگم اونجات خون میاد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راضیش کردم که بریم دکتر .وقتایی که شیفت شب هست کارش و فشار بهش میاد بیشتر اینطوری میشه.تهدیدش کردم ک ...

عجب تهدیدی😂

آفرین حتما ببرش تا دکتر تشخیص بده

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

بستگی داره  علت خونریزیش باید مشخص بشه همراه با خونریزی درد یا سوزش داره?(مثلا احساس زخم ناحی ...

میگه قبلن اول و اخر دفع خون میومد حالا از یه طرف میاد مثل خون اومدن از عامل همورویید .

میگه قبلن اول و اخر دفع خون میومد حالا از یه طرف میاد مثل خون اومدن از عامل همورویید .

اگه از همورویید باشه خب پماد و اینجور چیزا بهش میدن

زودتر بره اگه اولاش باشه راحت تر درمان بشه