2777
2789
عنوان

ترانه جنجالی 🤐

| مشاهده متن کامل بحث + 453 بازدید | 37 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من باور نمیکنم شاعرش رحماندوست باشه جدا از محتوا واقعا شعر پیش پا افتاده ای هست  در حد لالایی ...

من یادمه بچه بودم اشعار مصطفی رحماندوست رو به صورت کتاب داشتبم

همچین شعری توش ندیدم

اصن شعراش این تیپی نیست

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!

به شعرای رحماندوست نمیخوره اصلا🤔

ولی خب دروغم نمیگه همین الانشم قوم شوهر مهمون اومدنی شوهرامون پیش ننشون میشینن ماهم میز میچینیم دیگه😅😅😅

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶

خب تا چند دههه پیش اینجور بوده ایران باور کنید الانم خیلییا هستن

شاعر عزیز تحت تاثیره خخ

من خاله دارم از قدیمامیگفت تازه میگفتما عروسا میچیدیم میز غذا و خودمونم نمیرفتیم سر سفره اخرش میخوردیمم   

سرسبزترین بهار تقدیم تو باد...
من یادمه بچه بودم اشعار مصطفی رحماندوست رو به صورت کتاب داشتبم همچین شعری توش ندیدم اصن شعراش این ...

مال سال85هست الان اومده بیرونhttps://www.google.com/amp/s/www.khabaronline.ir/amp/1345618/

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری

گل دخترم رو قربون

تاج سرم رو قربون

میخوا بره دانشگاه

بهش بگو ماشالله

بزرگ و  بالنده بشه

افتخار آینده شه

خودم براش میز میچینم

موفقیتش رو میبینم

امضای من آیه ۳۹ سوره یونس و حدیث امام صادق بود ولی نی نی یار به علت طرح مباحث سیاسی هم امضا رو پاک کردن هم منو تعلیق کردن. فکر کنم توی امضا فقط باید به بقیه فحش داد اگه قرآن و حدیث بنویسیم تعلیق میشیم🥲🥲🥲

نگا چطور پسرا رو اموزش میدن که عروس کلفته مردک بوق

خواهر مادر خودش کلفتن😐

"- تلخه... "                                                        +"چی؟"                                                          "لبخندت!"                                                              +"از کی تا حالا لبخندای منو مزه مزه میکنی!؟"               -"از وقتی که نتونستم نسبت به انحنای لبات بی تفاوت باشم."
گل دخترم رو قربون تاج سرم رو قربون میخوا بره دانشگاه بهش بگو ماشالله بزرگ و  بالنده بشه اف ...

او افرین😂😁

ای وای از اون روز که سنگم طلا شه..... کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙#سیاوش_شمشیری

مصطفی رحماندوست تیپ شعر سرودنش اینجوری نیست این شبیه ترانه های محلیه

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید