2777
2789
عنوان

خانومای مشهدی لطفا میاین

151 بازدید | 26 پست

سلام خوبین دوستان؟تاحالا کسی بیمارستان رضوی یا مهر زایمان کرده؟کدوم بهتره؟

من خونم به رضوی نزدیکتره.ولی یکی میگه خوبه یکی میگه بد

بعد اگه رفتین رضوی چه چیزایی میدن؟؟منظورم ساک نوزاد و مادرو؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امسال دو تا از نزدیکام مهر زایمان کردن هر دو ناراضی بودن اما رضوی رو نمیدونم

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم

ییخشید البته من خانم نیستم اما امکانات رضوی بهتره

ولی ببینین دکترتون کدوم بیمارستان عمل میکنه

به هر حال در بیمارستان ها بعد از رضوی در امکانات سینا هم خوبه و بعد مهر 

مهم اینه دکترتون کجا عمل میکنه و شما از چه نوع بیمه تکمیلی یا خدمات بیمه ای میتونین در اینا استفاده کنین

(آقا هستم ) مهربان باشیم، ببخشیم و لبخند بزنیم ... حس خوب قدم زدن در طبیعت رو از دست ندین (بخصوص کوهنوردی)، موسیقی خوب گوش کنین و به کسانیکه دوستشون دارین زنگ بزنین ... در تاریکترین لحظه های زندگی و در عمیق ترین شرایط سخت، اما خدا همیشه هست

زنداداشمو ابجیم رضوی زایمان کردن خیلی راضی بودن

وروزی آدمها یک بار برای همیشه از چشمانت می افتند....مهم نیست نسبتشان چقدر نزدیک است یا چقدر دور.....مهم اینست تا ابد هیچ حسی به آنها نخواهی داشت!!!
اوووو...حتما تا الان کلی تغییرات کرده    

خودم هم نوشتم ده سال...جا خوردم..فکر نمیکردم ده سااال گذشته..

😂

محتاط باشیم، در "سرزنش" و "قضاوت کردن" دیگران،وقتی، نه از "دیروز او" خبر داریم نه از فردای خودمان
دکترم هم مهر و هم رضویه

و پیشنهاد خودش کدوم بود؟

(آقا هستم ) مهربان باشیم، ببخشیم و لبخند بزنیم ... حس خوب قدم زدن در طبیعت رو از دست ندین (بخصوص کوهنوردی)، موسیقی خوب گوش کنین و به کسانیکه دوستشون دارین زنگ بزنین ... در تاریکترین لحظه های زندگی و در عمیق ترین شرایط سخت، اما خدا همیشه هست