2777
2789
عنوان

خانمهای قمی یک لحظه میایین؟

79 بازدید | 9 پست

باشگاه ورزشی میشناسین اطراف بنیاد باشه بهتره

که سانس بدون اهنگ داشته باشه؟

فقط یکی میشناسم ولی بهمون دوره

حجاب مانند اولین خاكریز جبهه است كه دشمن برای تصرف سرزمینی حتماً ‌باید اول آن را بگیرد (شهید مطهری)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااای یادش بخیر قم بودم بچگی، بنیاد بودیم، یه مسجدی بود کنارش یه پارک و یه نونوایی سنگک هم بوووووود ...

ما اونجاییم مسجد قدس 

حجاب مانند اولین خاكریز جبهه است كه دشمن برای تصرف سرزمینی حتماً ‌باید اول آن را بگیرد (شهید مطهری)
وااای یادش بخیر قم بودم بچگی، بنیاد بودیم، یه مسجدی بود کنارش یه پارک و یه نونوایی سنگک هم بوووووود ...

نونوایی سرکوچمونه

نونوایی سرکوچمونه

اصن یادم رفته اسم کوچه خیابون هاشو، یادمه از مدرسه ک برمیگشتم سر بنیاد بستنی برلیان بود، بعد میومدم تو یه کوچه ای تا آخر میرفتم می‌رسیدم ب نونوایی سنگک و یه پارکی و مسجد

بعد میرفتم تو یه کوچه دیگه یه جایی بود شیخا نمیدونم درس میخوندن یا خوابگاهشون بود، ما خونمون روب بروی اونجا بود 

ازون طرفم ب مسجد المهدی راه داشت ولی یکم طولانی بود

اصن یادم رفته اسم کوچه خیابون هاشو، یادمه از مدرسه ک برمیگشتم سر بنیاد بستنی برلیان بود، بعد میومدم ...

اها اونجا یه مسجد دیگه هست فکرکنم چهارده معصومه اسمش 

چه ورزشی میخوای بری باشگاه اسطوره بغل فروشگاه هومان يه باشگاه هم سر شهدای ناجاست

طرف لقمان یا اون سرش؟

ورزش بدنسازی احتمالا میخوام بدنمو سفت کنم خیلی شل و ولم