2777
2789

دیشب حالم بد بود تا ۳ ۴ بیدار بودم قرص خوردم خوابم برده صبح خواب موندم دخترمو دیر بردم مدرسه ناظم منو شست الان هم پهنم کرده هنوز خشک نشدم اعصابم خورده 😥😥برای شما هم پیش اومده؟از خودم بدم اومد اخه چرا خواب موندم که این همه بارم کنن😭😭

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااا مگه چیه پیش میاد خو 

من دوستم تو هفته پنج روز میومدیم مدرسه سه روزشو خواب میموند یه ساعت دیر تر میومد😐بهش نازک تر از گل هم نمیگفتن فقط میرفت از دفتر نامه میگرفت میومد مینشست کلاس

راستش منم  یکی دوبار دیر بردم پسرمو اما خودم سریع معذرتخواهی کردم اونا هم فقط گفتن معلمشون ناراحت میشه.

بعدم مریضی برا همه هست ایشون خیلی میخواستن بگن سخت گیرن والبته ادبشونو به رخ کشیدن 

وااااا چه ناطم بی ادبی  خب پیش میاد دیگه  هیچی نگفتی بهش؟

نه بابا هیچی نتونستم بگم اخه دو سه باری دیر رفتیم  سابقمون خرابه مدارس دولتی هم که مثل چی پاچه میگیرن 😕😕

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن  

واقعاً نمیدونم چرا برخوردشون اینجوریه
منم دوهفته پیش زنگ زدم گفتم بچه رو نمیفرستم بیاد اردو ببرمش دکتر 
وای انقدر پشت تلفن داد زد گوشیم سوخت

چقدر خوبه خواست خدا با خواست دلت یکی بشه

مدرسه پسرم اینقدر بی در و پیکره من هفته ای دو بار چون ورزش داره ساعت ده میبرمش .چندبار گفته ناظمسون تونستی زودتر بیار فقط🤦‍♀️😂.

ولی من بودم اگه این رفتار رو میکردن منم میشستمش والاا 

...