2777
2789
عنوان

حمل بار به خارج کشور :

289 بازدید | 9 پست

کانادا با توجه به اینکه شرایط و امکانت بسیار مناسبی برای تحصیل وتجارت  دارد لذا مقصد نهایی بسیاری از ایرانیان جهت مهاجرت شده است. در این بین شهر ونکوور با داشتن امکانات تحصیلی و شغلی مناسب با اقبال بسیار زیاد مهاجران ایرانی مواجه شده است حال با توجه به اینکه یک مسافر وزن مشخصی بار را در زمان سفر می تواند همراه خود داشته باشد لذا جهت ارسال بارهای خود قبل از پرواز اقدام به فریت بار به ونکوور می کنند. از طرفی دیگران با توجه به جمعیت زیاد ایرانیان در این کشور تجار تمایل دارند که صادرات خود را به این کشور افزایش دهند 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آقا حالا جدای بحث هزینه، بحث بسته بندی خوب و تمیزم هستا چون راه دوره بسته بندی خیلی مهمه، من هنوز به مرحله فریت نرسیدم فعلا داریم کارای دیگه مهاجرتو انجام میدیم ولی دارم از الان سرچ میکنم برای شرکتای پستی البته یه بار چند سال پیش فک کنم دو سال پیش یه بسته هدیه از ایران به آلمان فرستادم با یه شرکتی به اسم سامان اکسپرس ازشون راضی بودم مخصوصا اونی که اومد بسته رو از در خونه تحویل گرفت خیلی رفتارش خوب بود و خیلی هم پیگیری رسیدن به مقصدشون خوب بود

شاید بازم برای فریت بار به کانادا بدم به اونا ولی هزینشو نمیدونم

خواهر من داره برای مهاجرت تحصیلی میره ایتالیا، الان چالشی که داریم اینه که یه سری از وسایل شخصیش و البته وسایل خونشو با خودش ببره یا اونجا بخره. آخه کسیم اونجا نداریم که ازش قیمتا رو بپرسیم

یکم تحقیق کردیم فعلا دیدیم که انگار یه روشی هست به اسم فریت بار حالا برای هر کشوری جداگانه مثلا فریت بار به ایتالیا ولی از هزینه هاش خبر نداریم کسی تا حالا با شرکتی پستی کار کرده مطمئن؟ اصلا می ارزه یا نه؟