سلام دوستان کسی اینجا هست از اوتیسم چیزی،بدونه و اینکه راه درمانش قطعیه ده روزه فهمیدم خواهر زادم اوتیسم داره اول به شوهرم به به شوهره خواهرم گفتم اونام پیگیر شدن دیدن حدسم درسته حالا داریم دیونه میشیم نوه اوله خونمونه هممون عاشقشیم انقدر گریه میکنم هم خودم باردارم هم خواهرم داریم داغون میشیم کسی دیده اینجور بچه ها با کاردرمانی عادی بشن
اصلا اهل تیکه انداختن و ناراحت کردن کسی نیستم اما کسایی هستن تو این سایت اینچیزا براشون بی اهمیته. اگه درموردم انجام بشه حتما جواب میدم چندبار نخواستم دل بشکنم اما نمیشه خودم باید بشینم حرص بخورم پس لطفا باهم مهربون باشیم هیچی ازمون کم نمیشه😀دعام کنید تا آخر امسال یه خبر خوب بشنوم. یکی از اعضای خونوادم یه مشکل داره براش یه یا الله ویه یاعلی بفرستین ممنون میشم.☺☺
طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم 💖💖
یه نوع مریضی هست که بیشتر پسر بچه ها دچارش میشن خواهر زاده من ۲ سال و هفت ماهشه چند تا کلمه بیشتر نمیگه کارهای تکراری انجام میده بعضی وقتا روی نوک انگشتاش راه میره ....
شما الان باید به خواهرت کمک کنی ، و شزایط بارداری خودت هم مدنظر قرار بدی
اون مادر شوهره که خون عروس بینوارو کرده تو شیشه و پسرشو بر علیه عروس شارژ میکنه منم✋ اون زن دادش عفریته ای که داداش بیچاره پیر کرده منم ✋ اون جاری چشم سفیدی که پشت سر بقیه جاریاش حرف میزنه و پیش خاندان شوهر خود شیرین بازی در میاره منم ✋ اون عروس ور پریده که فقط بلده خانواده شوهر بچزونه ، اونم منم ✋ بابا اینجا جمع خوباست و منم مایه ننگ شماها ... یه گوشه میشینم نگا میکنم ، دست به چیزیم نمیزنم ، قول میدم ❤
انشالله که درمان میشه عزیزم الان علمـپزشکی خیلی زیاد پیشرفت داشته شما الان باید به خواهرت کمک کنی ...
آخه بدبختی یکی دوتا نیست بیچاره شوهره خواهرمم بیکاره با مسافرکشی به زور خرج خونه رو در میاورد لعنت به این دولت که یه تحصیل کرده باید مسافرکشی کنه هزینه درمان هم که زیاد