2777
2789

دو شب خواب میبینیم پسر 7سالم از هوش رفته یا مرده

دیروز دم صبح من تو خواب دیدم پسرم از بلندی پرت شد و کلا از هوش رفت منم هر چی داد میزنم صدام در نمیاد 

امشبم شوهرم خواب دید پسرم تو خواب سر و صدا میکنه میره بغلش میکنه میگه خواب دیدی چیزی نیست یه هو میبینه بچه آروم شد یکی که نمیبینه کیه یه جفت جوراب نو میزاره رو بدن پسرم شوهرم تو خواب احساس میکنه که پسرم مرد

توروخدا کسی بلده کمکم کنه از کی دارم گریه میکنم حالم بده

دنیا به شایستگی هایت پاسخ میدهد نه به آرزوهایت ،پس شایسته آرزوهایت باش

خانما به نیت حضرت علی (ع)واسم یه صلوات بفرستید 

۱۱۰تا نیت کردم 

۱۱۰نفر لطفا بعد لایکم کنید 

خدا حاجت دلمو بده نی نی دار شم❤️❤️🌹🌹ازتون ممنونم

لطفا برای مردن من دعا کنید.من دارم رنجی رو تحمل میکنم ک هر ثانیه برام عذابه.چاره مشکل من مرگه.میخوام خودکشی کنم ولی مامانم جلو چشامه هر لحظه😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تعبیر نداره عزیز 

چون ما تو زندگی خیلی ب فرزندانمون علاقه داریم و فکرمون پیششونه و نگرانشون هستیم تو عالم خواب هم خوابشونو میبینیم و در کل اگر در بیداری به هرچیزی یا کسی به شکل افراطی فکر کنی خوابشو میبینی و این جز اون دسته از خوابایی میشه ک تعبیر نداره دلتونو صاف کنید و صدقه بذارید و بع خدای بزرگ توکل کنید شبتون بخیر 

آنچه میدانم،آنچه را که میخواهم،نابود میکند

تعبیرش اینکه شما ترس بزرگی تو زندیگت داری و‌مانع تغییر زندگیت شده  مخصوصا در روزهای اینده باید ریسک پذیر باشی و انجامش بدی  

وقتی کارهایی که میکنیم فقط به خاطر نفس خود عمل باشه و نه به انتظار پاداش از هر کاری که میکنیم لذت میبریم❤نظرتو میتونی ریپلای کنی ولی تحمیل نه 😉

عزیزم انشاا... عمرش دراز و پر از برکته

خواب مردن به معنی عمر درازه

میشه یه صلوات برای سلامتی خانوادم بفرستین❤❤❤  لطفا یه صلوات هم بفرستین برای سلامتی همگیمون❤#لطفا_کودکان_را_نبوسیم   #من_به_شما_دست_نمیدهم_چون_شما_را_دوست_دارم ✋ 

ان شاا.. که خیره..

اگه فکرت درگیره صدقه بزار دفع بلاست

😔من یقین دارم این بار خدا منو دست خالی از بیمارستان بیرون نمیفرسته واین دفه بچمو بغل میگیرم 🙏 بگو الهی آمین 🙏                                 💔 مادر دو فرشته آسمانی💔