2777
2789
عنوان

دخترم دوماهه و نیم من بیومیل آآر میخوره ولی بالا میاره

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 41 پست
خدا کنه خسته شدم. 5 تا شیر عوض کردم. اول نان اسهال شد بعدش آپتامیل بالا میاورد بعد ببلاک آ آر بعدش ب ...

اوه من خودم ایزو میل نان  ببلاک   بیومیل    اوف کلی تا اخرش تروویتال عالیه براش پیدا کردم به نظرم بهترین شیره 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تروویتال ضد رفلاکسه؟ 

نه من بعد ۶ ماهگی میدم بهش چون دکتر گفت مشکل از شیر خودته که درجه رفلاکسش بالاست شیرتو قطع کن منم بعد چهارماه سختی وفلاکت شیر خودمو قطع کردم بعد شیش ماهم رفلاکسش بهتر شد تروویتال ۲ روشروع کردم وزن گیری رشد مزه کلا همچیش عالیه 

[QUOTE=121308577]نه من بعد ۶ ماهگی میدم بهش چون دکتر گفت مشکل از شیر خودته که درجه رفلاکسش بالاست شیرتو قطع کن منم بع ...[/QUOTE آخه اسم این شیرو نشنیدم تابحال. وزن  دخترم خوبه. خودم که شیر ندارم به زور روزی 30 تا هم نمیشه. 

خدایا فقط به امید تو. 
[QUOTE=121308577]نه من بعد ۶ ماهگی میدم بهش چون دکتر گفت مشکل از شیر خودته که درجه رفلاکسش بالاست شی ...

اخه شیر جدیده میتونی کنار این شیر هایی دارویی هم بدی بهش تروویتال ۱ بخر براش    حیف شیر من دلم نمیومد سینم خشک بشه روزی ۴۰۰ تا میریختم بیرون کاش فریز میکردم براش الان میدادم 

اخه شیر جدیده میتونی کنار این شیر هایی دارویی هم بدی بهش تروویتال ۱ بخر براش    حیف شیر من ...

اشکال نداره از قصد که ندادی به نفع بچه بود.منم خیلی دوس دارم شیر خودمو بدم ولی هر کاری کردم نشد هنوزم رازیانه میخورم

خدایا فقط به امید تو. 
اشکال نداره از قصد که ندادی به نفع بچه بود.منم خیلی دوس دارم شیر خودمو بدم ولی هر کاری کردم نشد هنوز ...

چند وقتشه بچت   خوب شیر نداری اذیت نکن خودتو شید خشک بده همون 

اره والا من به زور وبلا ۶ تا پیدا کردم اونم اشنا داشتیم تو پخش دارو اون برامون جور کرد  ۲ تاش م ...

اخه بچه منم بیومیل ای ار میخوره میترسم دیگه گیرم نیاد.عزیزم ببخشید بچتون رفلاکس داشت 6ماهگیش درست شیر میخورد؟اخه بچه من 4یا5ساعتی 30 سیسی به زور

اخه بچه منم بیومیل ای ار میخوره میترسم دیگه گیرم نیاد.عزیزم ببخشید بچتون رفلاکس داشت 6ماهگیش درست شی ...

بچه من دوازده ساعت ۹۰ تا بزور اونم با قطره میخوابوندمش تو خواب میدادم