2777
2789
عنوان

همکارای محترم پزشک یک لحظه تشریف بیارین

| مشاهده متن کامل بحث + 906 بازدید | 72 پست
ممنون عزیزم خداروشکر که به پسرتون ساخت،نوش جونش نمیدونم چرا هرچی سرچ میکنم پیداش نمیکنم،آخه بعضی پ ...

عکس بسته پنیر براتون ارسال کردم 

سیب سلامت داره قطعا باید پروانه بهداشت داشته باشه 

🌷انتهای مسیر خوشبختی است با ارامش و شاد حرکت کنید🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون خانم دكتر❤️

درخواست دوستی دادین قبول کردم  من خیلی کم خصوصی چک میکنم 

اگر سوالی دارین خصوصی بفرستین در اولین فرصت جواب میدم .

عکس بسته پنیر براتون ارسال کردم  سیب سلامت داره قطعا باید پروانه بهداشت داشته باشه

ممنونم عزیزم

لطف کردی

میتونم بپرسم چه شیرخشکی به پسرتون میدید؟

من نئوکیت الکر پپتی جونیور دادم نساخت، بیومیل سوی  دادم خداروشکر بهش سازگاری نشون داد

ممنونم عزیزم لطف کردی میتونم بپرسم چه شیرخشکی به پسرتون میدید؟ من نئوکیت الکر پپتی جونیور دادم نس ...

خواهش میکنم .

شیر خودم با رژیم سخت میگیرم میدم یک ماه غذاخور شد

البته ال کر روزی 60 cc میدم 

میوه سیب و موز 

غذا برنج و سیب زمینی و هویچ و گوشت گوسفند خیلی جوان و جوجه مرغ فعلا براش خوب بود

شیر مادر با رژیم  بدید ارزشش خیلی بیشتر از ال کر و ... هست و خیلی زودتر بچه بهبود پیدا میکنه 

آلرژن رو با شیر دادن تشخیص بدین و براش حذف کنید 

خیلی سخته اما واقعا ارزش داره 

من یک ما ه فقط مرغ و برنج و سیب زمینی خوردم .

ووآهسته رژیم باز شد 

البته هنوز لبنیات و گاوی ... مرکبات و گوجه و رب  و صیفی جات و بسیاری از مواد حذف هست .

ممنونم عزیزم لطف کردی میتونم بپرسم چه شیرخشکی به پسرتون میدید؟ من نئوکیت الکر پپتی جونیور دادم نس ...

خیلی حوبه 

پس به ذرت واکنش میده احتمالا بقیه حبوبات هم واکنش داره چون ال کر ذرت هست 

بیومیل سویا هست خداروشکر براش خوب بود.

هرچه بزرگتر میشن شرایط خیلی خیلی بهتر میشه انشالله تا 1 سال 90% واکنش ها از بین میره 

خیلی حوبه  پس به ذرت واکنش میده احتمالا بقیه حبوبات هم واکنش داره چون ال کر ذرت هست  بیو ...

انشاالله هرچه زودتر خوب میشن

بچه من چون دوماه استپ وزن داشت و بعد نمودارش نزولی شد دکتر دستور قطع شیردهی رو داد،منم چهار ماه رژیم خیلی سختی گرفتم ولی بی‌فایده بود...

یکسالگی تست خون دادم و فهمیدم به سویا حساسیت نداره و با خیال راحت بیومیل سوی رو شروع کردم

راستی عزیزم من با این کارخونه پنیر که گفته بودی تماس گرفتم و شرایط حساسیت بچمو بهشون گفتم، آقاهه گفت تو پنیر گوسفندی مقداری شیرگاو هست،خالص نیست،گفت پنیر خالص هم دارن منتهی تو بسته بندی هفده کیلویی میفروشن دونه ای 650000. 

که واقعا برام نمیصرفه اینهمه پول بدم و این همههه پنیر بگیرم!شمارشو از رو عکسی که برام فرستادی برداشتم

اینکه به پسرتون ساخته نشون میده کم کم داره حساسیتش به شیرگاو برطرف میشه خداروشکر

حالا دارم میگردم ببینم این پنیر رو پیدا میکنم که تست کنم، به امید خدا

خیلی حوبه  پس به ذرت واکنش میده احتمالا بقیه حبوبات هم واکنش داره چون ال کر ذرت هست  بیو ...

شیر الکر خیلی خوبه، بچه من تو ده روز 400 گرم وزن گرفت ولی تعداد دفعش رو بالا برد و محل پوشکش زخم شد، ذرت خاصیت ملین داره از طرفی این شیر غنی شده با آهن هست که پسر من به ترکیبات آهن دار هم واکنش میده

بهتون توصیه میکنم اگر به میوه ای واکنش داد که قابل بخارپز کردن باشه، بخار پز کنید و براش تست کنید

مثل سیب،گلابی...

مثلا من انگور رو تست کردم بلغمی شد، حتی کشمش هم بخارپز کردم و بهش دادم ولی باز واکنش داد، ولی به سیب بخار پز واکنش نداد

الان/سیب،موز،انار،به،انبه مشکلی نداره خداروشکر

بله ریسک بود  اما شما خودتون میدونید بیمار که  آشنا باشه واقعا اذیت میکنه

ببخشید کار اجازه نمیده زود به زود آنلاین بشم، خالتون چی شد؟گفتی ظاهرا سرویکس مشکوکه، من پاتو هستم، چی بود؟راستی بت حسودیم میشه همکار، بخاطر کوچولوهات...کاش منم میتونستم تجربش کنم😍😍😍😍

سلام گلم تو یه تاپیک دیدم دنبال نکسیوم بودی من دارم دوتا بسته ۲۸ تایی اگه لازم داشتین خبر بدین 

سلام عزیزم 

نکسیوم سوئدی هست ؟ ترک نمی سازه بهش

اگر سویدی هست بله خصوصی پیام بدین تشکر 

ببخشید کار اجازه نمیده زود به زود آنلاین بشم، خالتون چی شد؟گفتی ظاهرا سرویکس مشکوکه، من پاتو هستم، چ ...

سلام .متشکرم ببخشید دیر جواب دادم‌خیلی فرصت ان شدن ندارم

شما خوبین؟

نتیجه کلپو دیس پلازی اسکواموس بود 

بچه ندارین؟