2777
2789
عنوان

نازایی همسرم. سرد بودنش. طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1496 بازدید | 81 پست

اگه عاشقشی از خود گذشتگی کن و بمون باهاش و چیزایی ک میل جنسیتو کم میکنه استفاده کن ک اذیت نشی...میدونم نظرم منطقی نیست بیشتر دلی و احساسیه ...ولی داری میگی همه راها رو رفتی

هر کی شبیهته خیلی عزیزه   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانم من به عنوان برادرتون اینو میگم

نیاز جنسی یه نیاز اساسیه که باید بهش پاسخ بدیم

اگه میگم طلاق برای اینه که شما باید تااا چندین سال عذاب بکشی

صلی الله علیک یااباعبدالله

عزیزم منم عین مشکلت و دارم دقیقا سرد و ازواسپرمی بیضوی که درمانم نداره

اما شوهرم رفت پیش ارولوژیست و برای گرم شدن رابطش تلاش کرد العان اون همش گرمه و من کم حوصله و خیلی وقتا اون تمایل داره من گاهی تمایل ندارم

حتما برو دکتر اگه دوسش داری و به جز ناباروریش مشکل دیگه ای ندارین

جنین اهدایی پیشنهاد خیلی خوبیه هیچ مشکلی نداره هیچ فرقی ام نداره میتونی از همه حتی خانواده خودتم پنهان کنی

هم بازرداری و تجربه میکنی هم زایمان هم شیر دادن هم مادر شدن

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
اگر تحمل سردبودنش نداری باید یه فکری براش بکنی .بچه زیاد مهم نیست .راضیت خودت از این مرد مهمتره ببرش ...

میگه خودم خوب میشم اما اخه هفت ساله پس کی دیگه

خیلی رک و بدون خجالت بگو اگه تو رابطه  نمیخوای من میخوام ببخشی ولی اگه نمیتونه با اونجاش هم ارضات کنه روشای دیگه رو بگو واست انجام بده اگه میخوای بمونی تنها راهش همینه 

تا حالا دقت کردین شاید باد معده روح غذاییه که میخوریم ؟!!!    
عزیزم چیزا گرم بده بهش جنسینگ شنیدم عالیه ولی گرونه میگن خیییلی ثاتیر داره ِ

میخورد برا ازو اسپرم اما میگم حس میکنم واسه این میخاد بره دکتر چون من جدانشم چون میگفت تو بری من چه گلی به سرم بگیرم