2777
2789
عنوان

شما بگید من چیکار کنممم

154 بازدید | 20 پست

شاید ب نظرتون دغدغه الانم خیلی چرت و مسخره باشه ولی بدونید ک منم مشکلات دارم ولی در حال حاضر این موضوع هم اذیتم میکنه...

چند روز دیگه تولد دوستمه

برای جبران زحمتایی ک تا الان برام کشیده و برای خوشحال کردنش کلی برای تولدش تدارک دیدم ک سورپرایزش کنم

ولی چند روزه با دوست پسرش مشکل پیدا کرده و پسره گذاشته رفته دوستمم خیلی ناراحتو بی حوصلس

این وسط من موندم

دوستم باهام درستو حسابی حرف نمیزنه جواب تماسامم نمیده از ی طرف براش ناراحتم از طرف دیگه باید هرچه زودتر کیک سفارش بدم وگرنه دیر میشه ولی وقتی دوستم باهام حرف نمیزنه من چجوری باهاش هماهنگ کنم چ روزی براش جشن بگیرم؟؟؟

از ی طرف دیگه میترسم ک با این شرایط اصلا کارم ب چشمش نیاد و خوشحال نشه

بخدا دلم میسوزه اینهمه زحمت کشیدم همش خراب بشه

میشه راهنمایمم کنید؟

جشن اونجوری نمیخواد با مامانش هماهنگ کن 

ی کیک بگیر ببر خونشون سوپرایز شه

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جشن اونجوری نمیخواد با مامانش هماهنگ کن  ی کیک بگیر ببر خونشون سوپرایز شه

ن جشن مفصل ک نیس

کادو و کیک و اینا گرفتم ک برم خونشون

با مامانش نمیتونم هماهنگ کنم چون متوجه میشه

کیکو این بساطا نگیر، یه هدیه خوب بجاش بگیر

هدیه گرفتم براش

آخه کسیو نداره ک برای تولدش کیک بگیره پارسالم کیک تولد نداشت درصورتی ک هرسال برای من کیک میگیره

خب حالا که پسر جدا شده خواستن این دیگه تاریخ گذشته شده  ی پیشنهاد بهش بده اگه برق و تو چشماش د ...

دلم میخواد پسره رو تیکه تیکه کنم😒😒خیر سرم کلی با پسره حرف زدم ک بفهمم دردش چیه و کمکشون کنم تا برگرده و دوستم خوشحال شه ولی اصلا هیچیییی نمیگه

آخه میگی روحیه ش اوکی نیست برا اون گفتم یهو تو ذوق شمام نخوره 

والا من حتی شمع و بادکنکم خریدم

از ی طرف میگم خب شاید با این کارم یکم روحیش عوض شه از ی طرفم میگم شاید اصلا آدمم حسابم نکنه و تو ذوقم بخوره

من همیشه با این دوستم همین مشکلو دارم

بین انجام کاری براش میمونم اگه انجام ندم ی برداشت دیگه میکنه اگه انجامم بدم گند میزنه ب حالم

چرا همش معما میسازی؟ فکرمو درگیر میکنی 😔 اول به دلایلی رو توضیح بده  بعد نبود امکانتو  ...

اصلا من اشتباه کردم هی با شما حرف زدم😐

اصلا با پسر جماعت نمیشه حرف زد چرا اینجوری هستید آخه؟😂

تیکه میپرونی؟!😂😐