چند وقته اینطوری شدم منتها هر دفعه بدتر میشه...نه خونه را میخوام تمیز کنم نه حوصله دختر و همسرمو دارم حتی با این که اشپزیو دوس دارم حوصله ندارم غذا درس کنم...موهامم حوصله ندارم شونه بزنم😔فقط میخوام تو حال خودم باشم و کسی کاری به کارم نداشته باشه و باگوشیم سرگرم باشم🙁چرا اینجوریم من اخه
نه بابا همسرمم دوست دارم ولی فقط حوصله هیچیو ندارم دائم میخوام باهاش بحث کنم...قبلا خیلی صبور بودم و ...
بارداری
اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر یک مادرهستم به وجود خودم افتخار می کنم 😋 من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن
خب برا همونه من دختر وشوهرمو بیرون می کردم تازه حوصله خونه خودمو نداشتم می اومدم خونه تهوع شدید می گرفتم عادیه نه افسرده ایی نه بی علاقه تقعیرات هورمونیه ۱۱ کیلو کم کردم ولی الان یه هفته خوب شده
اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر یک مادرهستم به وجود خودم افتخار می کنم 😋 من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن