2777
2789

*100*64*4*3#

افرادي كه همراه اول دارید این شماره رو بگیرید

همراه اول سرور هاش فعلا به مشکل خورده بسته ۷۰ گیگ یه ساله میده

فقط زود بزنید

بافت انواع سیسمونی کیف،سبد،فرشینه،سبدکریر،صندل،زیربشقابی و... تریکو با قیمت مناسب وکیفیت بالا قابل شست وشو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دروغه

جدید نیستم.خودبخود ترکیدم با شماره دوستم اومدم😂نکه خونه ماشماره قحطی بود😂😎فقط ی چیزی نمیدونم تو قسمت تنظیمات پروفایل چرا سایت اصرار داشت ک من امریکایی ام هرچی زدم ایرانی قبول نکرد😆
رمز ی جوریه درستش کن

ستاره صد ستاره شصت و چهار ستاره چهار ستاره سه مربع

بافت انواع سیسمونی کیف،سبد،فرشینه،سبدکریر،صندل،زیربشقابی و... تریکو با قیمت مناسب وکیفیت بالا قابل شست وشو

بعدا از یه جای دیگه‌میذاره تو کاستون نگران نباشید

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

یعنی مثل اون دستگاه ای تی انی ک اشتباهی ب همه اسکناس درشت میداد؟ اگه اینجوزه من نمیزمم درسته همراه اول دزدی میکنه ولی من اینکارو نمیکنم

من همان پنجره رو ب خیابان بودم /ک شبی بسته شد و رو ب کسی باز نشد
اقااین واقعیه یانه همه جادارن میزارن

اره بخدا برای خودم فعال شد دوستامم همینطور