بچه ها من جدا شدم یکی از همکلاسیام که ازم ۳ /۴سالم کوچیکه ازم خاستگاری میکنه من مخالف سر سخت این موضوعم دوس دارم همسر ایندم ازم حداقل ۵ سال بزرگتر باشه ولی این کوتاه نمیاد مامور دولته منم کارمند رسمی یه اداره ام میگه از چی میترسی چرا باید کسی مخالفت کنه مهم عشق و تفاهمه هرکیم بخوای واسطه میفرستم من ۲۵ سالمه اون سنش کمه ولی زیاد نشون میده پسرعاقل و باشخصیتیه تک پسرم هس نظر شما چیه؟ من سالهاست کسی تو زندگیم نبوده
زنانی که کتاب میخوانندبرای جوامع نابرابر و مرد سالار خطرناکند.زیرا آنها با مطالعه میتواننددنیایی بهتر را تصور و برای به وجود آوردنش مبارزه کنند! (لینک گروه تلگرام مشاوره @visionclinic)
این کارو نکن داداشم با یه زن از خودش بزرگ تر ازدواج کرد۵ سال اول خوب بود ولی الان ۱۰ سال باهم مشکل داشتن چون داداشم کوچیکتر بود زنداداشم همش فکر می کرد داداشم دیگه اینو نمی خواد چون سنش بالا رفت اسرار کرد بچه دوم بیاره ولی داداشم می گفت برا بچه دوم هنوز زوده چون داداشم۲۸ بود زنش ۳۳ الانم متاسفانه بخاطر مشکلات بسیار زیاد جدا شدن بعد ۱۵ سال
اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر یک مادرهستم به وجود خودم افتخار می کنم 😋 من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن
عزیزم من نه شمارو می شناسم نه اون اقارو ولی ۱۵ سال شاهد یه زندگی بودم که چطور بخاطر اختلاف سنی از هم پاشید هم زنداداشم زن خوبی بود هم داداشم جوون زحمت کشی بود هیچی کم نذاشت ولی فاصله سنی زندگیشونو نابود کرد
اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر یک مادرهستم به وجود خودم افتخار می کنم 😋 من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن