2777
2789

سلام بچه ها من تو کل عمرم اولین باره تب خال میزنم.اونم حالا که بعد سالها باردار شدم.دکتر رفتم بهم ژل ملیسان و اموکسی سیلین داد.الان تقریبا یک هفته اس دارم استفاده میکنم.ولی تب خالم هنوز تازه اس فقط کوچیک شده.چیکار کنم.جاش عین زخم شده.از دکتر عمومی پرسیدم گفت خطری نداره ماما هم گفت خطری نداره.ولی هر جا سرچ میکنم میگن خطر داره.دکترمم تا دوشنبه نیست که برم‌پیشش .چیکار کنم تو رو خدا از تجربه هاتون بگید

دختر نازنینم شکوفه ی بهاریم نور زندگیم خوش اومدی به دنیای منو بابا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیخیال من لثه ام عفونت کرده انگارتوپ پینک پونک عین خیالم نیس 

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
با تبخال دق هم میکنن 😂

اخه تو گوکل سرچ کن ببین چه چیزایی نوشته.نوشته جنین ورم میکنه رو شنوایی و بیناییش اثر میزاره

بیخیال من لثه ام عفونت کرده انگارتوپ پینک پونک عین خیالم نیس 

خوب اونو میگن طبیعیه تو بارداری .ولی این نه

خوب اونو میگن طبیعیه تو بارداری .ولی این نه

اینم اشکالی نداره بزرگش نکن تو ذهن خودت یه کرم شوهرم میزنه دو روزه ازبین میبره تبخال فقط نمیدونم برای باردار ضررداره یا نه آلویز فک کنم اسمش

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
اینم اشکالی نداره بزرگش نکن تو ذهن خودت یه کرم شوهرم میزنه دو روزه ازبین میبره تبخال فقط نمیدونم برا ...

الان میرم سرچ میکنم راجعبش .یه ژلم دکتر خودم داده ولی فایده نداره

الان میرم سرچ میکنم راجعبش .یه ژلم دکتر خودم داده ولی فایده نداره

اون رو شوهرم میزنه بصبر عکشسو بفرستم

مرسی عزیز دلم .خیلی لطف کردی❤🌹

یه سوال منم ۲۲ هفته ام توشکمم رو به پایین انگارتوپ بزرگ میترکه و یه چیزی دهانه واژنم ازدرون حس میکنم مثل نبض میزنه شماهم اینطوری هستی

یه سوال منم ۲۲ هفته ام توشکمم رو به پایین انگارتوپ بزرگ میترکه و یه چیزی دهانه واژنم ازدرون حس میکنم ...

وای دقیقا عین من.انگار یه چیزی با فشار کم پشت دهانه ی رحمم میزنه.ولی اون توپرو متوجه نمیشم.فقط تازگیا یه حرکت های ماهی وارو  پاپ کورنی متوجه میشم اونم بیشتر شبا موقع خواب 

وای دقیقا عین من.انگار یه چیزی با فشار کم پشت دهانه ی رحمم میزنه.ولی اون توپرو متوجه نمیشم.فقط تازگی ...

اره اره یا وقتی خیلی میشینم