2777
2789
عنوان

تجربه بارداری با طب سنتی و داروهای گیاهی

| مشاهده متن کامل بحث + 37446 بازدید | 50 پست
نیوشا بیشتر تجارته برای استفاده از دارو گیاهی دکتر باید مزاج و طبع بیمار رو بدونه وگرنه یه دارو برای ...

خب بر اساس سوالات مزاج شناسی دارو میدن

برای مادر شدنم یه صلوات میفرستی؟
سلام  عزیزم من این ماه دومین ماهه که از دوروهای گیاهی و ویتامین ها استفاده میکنم  ماه او ...

رازیانه پرولاکتینو میبره بالا نمیشه خیلی خورد

برای مادر شدنم یه صلوات میفرستی؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رازیانه پرولاکتینو میبره بالا نمیشه خیلی خورد

من تا تخمک گذاریم تموم بشه میخورم در حد ۱۵ روز 

وقتی فهمیدم باردارم خیلی خوش حال شدم مثل همه خانوما ، ولی این حس وقتی دو برابر شد که فهمیدم یه انسان از جنس خودم تو دلم دارم، مثل خودم لطیف، احساساتی، مثل همه دخترای این سرزمین مهربون، من خوش حالم که یه دختر تو دلم دارم، که وقتی به دنیا بیاد موهای طلایی رنگشو براش خرگوشی میبندم، وقتی اولین بار بهم بگه مامان همون جا میمیرم و زنده میشم وقتی اولین بار مقنعه سرش کنه و بره مدرسه من با ذوق نکاهش میکنم، وقتی یه دختر موفق تو جامعه باشه من به خودم افتخار میکنم، دلوین عزیزم، تو اومدی تو زندگیم که بشی همه چیزم، دختر داشتن حس متفاوتیه، و مامان یه دختر بودن متفاوت تر❤
پس چرا میگن رازیانه دختر میکنه... پس منن از امشب بخورم امروز روز اول پریودم از امشب مشکلی نیست بخورم ...

قرص یاسمین بخورین کیستتون بره

رازیانه واسه کیست فکر نکنم مشکلی کنه 

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
این قرص یاسمین چقد تاثییر داره قیمتش چنده

خیلی تاثیر داره مال منو زود میبره قیمتشو نمیدونم چون خارجیه فکر کنم ۶۰ تومن اینا

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
خیلی تاثیر داره مال منو زود میبره قیمتشو نمیدونم چون خارجیه فکر کنم ۶۰ تومن اینا

کیست من شکلاتی الان نزدیک ۳ ساله ک خوردم ال دی نرفته...الان میخام با همین برم اقدام البته انشالله واس دومین بار

من یه مطلب در این باره خوندم برای دکتر صرافان، از پزشکای طب سنتی ایرانی هست که تلویزیون زیاد میاد...

بنظرم جالب بود، لینکش: بارداری با طب سنتی ایرانی و داروهای گیاهی آن

دوستان اینجا اومدم از تجربیات شما استفاده کنم برا مادر شدن، تجربیات زندگیمم در اختیارتون بذارم... درخواست دوستی بدن لطفا:)