2777
2789

من یادندارم از کدوم طرف اپیلیکاتور باید پرش کنم، اصلا نمیشه توروخدا کمکم کنین.😭

یه طرف یه نوکی زده بیرون ولی اصن نمیشه کرمو برد اون تو براش کوچیکه، اون طرف دیگه ام که گردی داره مگه واسه تو دست گرفتن و فشاردادن به داخل واژن نیست ؟؟!

گیج شدم نمیدونم چیکارکنم اصلا یاد ندارم.😭😭

تعداد رای : 1
نظرسنجی
پر کردن اپیلیکاتوراز چه سمتی؟و به چه صورت ؟
0
0%
در صورت سوزش یا زخم استفاده بشه بازم ؟
0
0%
واقعا پماد واژینال برای درمان عفونت مفید هست ؟
1
100%

از پشت پرش کن

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

عزیزم اون سمت ک صاف هست باید پر بشه 

از اون تیزی بالاش وفتی فاشر دادی خارج بشه عین امپول

Somiya_beautyshop   خوشحال میشم ب پیجم سر بزنید 😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون قسمتی که فشار میدی در بیار پماد بریز

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

اوک سرش ک گرده و هیچی نداره فشار بده رو سر پماد و محکم چفتش کن و پرش کن.بعد بِکَن و استفاده کن

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

وقتی پرش میکنی اون میله ی توش میره عقب.بعد اپلیکاتورو بکن داخل واژن و عین آمپول میله رو بیار جلو تا خالی شه

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

همون طرف که بیرون اومده بزار رو کرم ، کرم از زیر فشار بده کرم میره بالا اون بیرون زدگی هم همراش میره بالا از اون طرف میاد بالا حواست باشه که بیرون زدگى تا ته نیاد که از اون طرف بزنه بیرون وقتی هم کردی داخل همون گرد صاف اون طرف فشار بده کرم میره داخل و دوباره همیچه متل قبل میشه

یعنی چجوری ؟؟😭 از طرفی که یه نوک تیز داره یا اون طرفی که گردی داره؟ چجوری اصلا باید خالیش کنم باز ...

میله ایی که فشار میدی پماد خالی میشه رو دربیار 

سرپماد بذار داخلش وفشار بده تا لوله پر بشه

بعد میله ایی که دراوردی دوباره بذار سرجاش سرش وارد واژنت کن ومیله فشار بده تا پماد خالی بشه

یعنی چجوری ؟؟😭 از طرفی که یه نوک تیز داره یا اون طرفی که گردی داره؟ چجوری اصلا باید خالیش کنم باز ...

از اوقسمت ک میخای ببری بدنت پرش کن یاد آوردی؟

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 

در پمادت رو باز کن ، اپلیکاتور اون سمتیش که صاف هست رو بپیچون روی پمادت که قفل بشه، عین همونجوری که درش رو میپیچی بسته میشه. بعد پماد رو فشار بده تا وارد اپلیکاتور بشه همینجور که فشار میدی اون لوله باریک داخل اپلیکاتور هم میاد بیرون، تا آخر پرش کن. بعد عین سرنگ وقتی که میخان آمپول بزنن فشار بده. باید قشنگ تا وسطای اپلیکاتور رو بزاری تو واژنت بعد فشار بدی

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

اصلا یه سرنگو تصور کن.ببین اون یمت که یه نوک زده اون ور نه طرف دیگشو کیپ کن سر پماد بعد پمادو مثل خم ...

بعد واسه خالی کردنش باید دستمو بزارم جای همون طرفی که یه نوک زده بیرون و یعنی اون نوکرو فشار بدم تا تخلیه بشه ؟

فرزندم!

این ی اپلیکاتور هست

اونجایی ک فلش زدم دقیقا با سر تیوب دارو مچ میشه حتا دقت کنی جای پیچ هم داره ک بپیچونیش ک در نره (معمولا من خودم نمیپیچونمش)

دقیقا ب همین شکا اون میله اش هم تا سرش باشه بذارش سر دارو و مثل خمیر دندون تیوب دارو رو فشار بده اون میله هم خودش با پر شدن لوله میاد بالا.

بعدش ک پر شد خ کم از خود دارو لب اپلیکاتور بمال چون پلاستیکی ه ی کم حالت لغزنده پیدا کنه و اذیت نشی...

نیکمهرم تیر میاد خداوند ازمامادران شیر ب شیر بچه دار میپرسدجوانی ات در چ راهی صرف شد؟ج ما!درراه شیردرست کردن.پوشک عوض کردن.پی پی شستن!  خوب.گلدونه خانم مهرگان خانم هم دنیااومد.دست خانم دکتراحمدیان پوردردنکنه.خ زحمتشون دادیم.دخترداشتن حس بینظیریه.من ازاول عمرم تاحالا عاشق دختربودم وهستم امانمیدونم چرارادمهررو انگاربیشتردوست دارم خداروشکر ک خداجنسمون روجورکردومنولایق مادری دخترهم دونست.مهرگانم.عزیزدل مامان وبابا.خوش اومدی تودلم.منوباباوداداش رادمهرمنتظرتیم.بوس بوس من.انشاالله دامن همه منتظرازودسبزبشه.ازهمه کسایی ک برام دعاکردن سپاسگذارم.خواهرااگه میشه برام صلوات بفرستیدعددبارداریم پایینه.دعاکنیدخدابهم بچه دوم هم ببخشه دعاهای شمامعجزه اس.خداروشکر خدانورچشممون روصحیح وسالم دادبهمون.دعاکنید ببخشه بهمون پسرمون رو.واینکه سالم و صالح وخوش قدم وخوش روزی وعاقبت بخیر باشه.خدایادعای مادردر حق فرزند گیراس.توروبحق همین ماه رمضان کاری کن ک پسرم دستگیروچاره سازباشه برامردم.قدم توراه اصلاح امورمردم برداره.آمین امروز۱۸آذر۹۸سرصبحی ی لگد محکم زدی ب مامان(قربون مشت و لگدهات بشم.بعدش گفتم پسرمامان یکی دیگه ام بزنه مامان ببینه.یکی دیگه ام زدی ومامان ازرودلش احساس کرد ضربه ات رو.بازگفتم یکی دیگه ام بزن دیگه نزدی.بنظرتون رییس کیه؟مامان یانی نی؟