2777
2789
عنوان

اقایون لطفا شما جواب بدیو

164 بازدید | 4 پست

لطفا اگه تو این سایت اقایون هستن به من کمک کنن....چون یه سوال دارم که فقط یه مرد میتونه از نظر هم جنسش جواب بده.....

ممکنه یه مرد همسرشو دوست داشته باشه ولی شادی و حس خوب همسرش براش مهم نباشه؟ یعنی این چیزا رو بچه بازی بدونه....مثلا تو پنج سال ازدواج همسرشو یه مسافرت نبره یا بدتر حتی یه نهار حاضر نباشه با هم برن بیرون و تو طبیعت بخورن....و بگه این کارا بچه بازیه...تو اگه منو بخوای توی چادرم تو صحرا باید بیای و خوشحال باشی....اگه شاد نیستی یعنی منو و این زندگی رو نمیخوای!!...کلا همه تصمیمات با خودشه و اون تعیین میکنه کجا باشیم یا نباشیم..و زندگی کنیم....الانم منو اورده یه شهرک دور افتاده....که مثلا اینجارو بسازه....منو هم از کار و زندگیم انداخته...تنها...حتی جایی براز پیاده روی نداره...و حالبه اینجام کار بزرگ ورنداشت....و فقط با دوستاش میره بیرون میگر....اعتراضم بکنم میگه تو دلت به این زندگی نیست..جدا شو....خودت و منم اذیت نکن....

چ شوهریییی... ولشکن بابا.. توهم واسه خودت خوش بگذرون

سلام دلبندای مامان ❤️ میدونین چندوقته من و باباتون انتظارتونو میکشم؟؟؟ میدونید چقد ماها گذشت وما هر ماه منتظر بی بی چک مثبت بودیم! همه فکر میکنن باید حتما بچت کنار باشه تا اسمت یه مادر باشه، اما همه ی کسایی که منتطرن هم مامانن، مامانای مهربونی که دلشون پر میکشه برای نگاه کردن به بچه ای ک از گوشت استخون خودشونه.. باور کنید همه ی ما مادریم! ما ها مادریم ک شبها خواب نی نی میبینیم. صبج که بلند میشیم دلمون برای خوابمون تنگ میشه😞 ما ها هم مادریم ک خیال میکنیم بچه ها خونه رو گذشتن رو سرشون و منتظرن باباشون ا سرکار بیاد و باهاشون بازی کنه... ماها همه مامان های منتظری هستیم ک امید داریم به روزی ک  صدامون بزنن وما باعشق بگیم جان  مامان(-:❤️

به شدت تنبله.....چون چاقم هست....و خودش قبول داره رفیق بازه......ولی همیشه میگه من تو رو دوست دارم و زندگیمو دوست دارم و تویی که مشکل داری و با شرایط خودتو وفق نمیدی........واقعا من خواسته هام از همسرم غیر منطقیه؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله ممکنه

درسته که بهتره اینجوری نباشه ولی نمیشه گف چون اینجوریه دوستون نداره به حرف بعضیام که میخوان افکارتونو فاسد کنن توجه نکنین ان شاء الله خوشبخت باشین

أَرَأَيْتَ مَنِ اتَّخَذَ إِلَٰهَهُ هَوَاهُ أَفَأَنْتَ تَكُونُ عَلَيْهِ وَكِيلًا ﴿٤٣﴾ أَمْ تَحْسَبُ أَنَّ أَكْثَرَهُمْ يَسْمَعُونَ أَوْ يَعْقِلُونَ ۚ إِنْ هُمْ إِلَّا كَالْأَنْعَامِ ۖ بَلْ هُمْ أَضَلُّ سَبِيلًا ﴿٤٤﴾                               آیا دیدی کسی را که هوای نفسش را معبود خود برگزیده است؟! آیا تو می‌توانی او را هدایت کنی (یا به دفاع از او برخیزی)؟! آیا گمان می‌بری بیشتر آنان می‌شنوند یا می‌فهمند؟! آنان فقط همچون چهارپایانند، بلکه گمراهترند! (فرقان/43و44)