2777
2789
عنوان

باهاش بهم زدم.

129 بازدید | 10 پست

سلام. 

با دوست پسرم بهم زدم. بددل و شکاک بود یه بارم بهم خیانت کرده بود نمیذاشت جایی برم حتی به خاطرش کلی از درسام عقب افتادم و یه ترم از دانشگاه عقب افتادم‌. میگه خیلی دوستم داره و ازم دست نمیکشه ولی خونوادم مخالفت میکنن و میگن ادمی که واقعا دوست داشته باشه اذیتت نمیکنه اینقدر. خودمم ازش سرد شدم و دیگه نمیخوامش. تا دیروز عذاب وجدان داشتم که ولش میکنم و دلش میشکنه ولی دیروز که باهاش حرف زدم گفتم نمیخوام دیگه باهات ادامه بدم اروم شدم. امروز باز زنگ زده بود واسه اشتی گفتم نمیخوام نمیفهمه. نمیدونم دیگه چیکار کنم. حرمتا شکسته احترام از بین رفته دلم شکسته اعتماد نیست درک نیست همش دعواست این رابطه به ازدواجم ختم بشه اخرش طلاقه. نظرتون چیه؟

با ادم بددل و شکاک نمیشه سر کرد

خانم عزیزی که فک میکنی مریم مقدسی ولی رفتارت درحد یه خانم جلسه ایه خاله زنکه من هرکاری تو زندگیم کنم مطمئن باش منو تو قبر خودم میذارن پس سرت تو کار خودت باشه😊

خیلی خوب کاری کردی حیف از عمری ک پای آدم بددل و شکاک بذاری اینجور آدما خودشون همه غلطی میکنن بعد از طرف توقع دارن ب پاشون بسازه و بسوزه فقط خواهشا حواست باشه با حرفاش خامت نکنه ک دوباره قبولش کنی 

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور...😊😊

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میدونم ولی مهم اینه ازاین به بعدباچشم بازانتخاب میکنی واشتباه گذشته تکرارنمیشه🙂

خدایی دیگه انقدر خستم بعضی وقتا میگم قید ازدواجو بزنم ولی از یه طرفم پدر و مادرم ارزو دارن واسم یدونه بچه دارن و دلم نمیاد به خاطر خودم اونارو به ارزوشون نرسونم. واسه همین سپردم دست خدا هرکی به صلاحمه رو همونو سر راهم قرار بده 

خدایی دیگه انقدر خستم بعضی وقتا میگم قید ازدواجو بزنم ولی از یه طرفم پدر و مادرم ارزو دارن واسم یدون ...

عزیزم میدونم منم مثل توبودم. الان ناراحتی ولی خدا یهو یکیو میاره توزندگیت که حال الانتو و اون ادم و یادت نمیاد.انشالله خدا یکیو سرراهت میذاره اونقدر غرق خوشحالی و حس خوب میشی که بدیای اون ادم ازذهنت میره.مطمئن باش❤🤗

عزیزم میدونم منم مثل توبودم. الان ناراحتی ولی خدا یهو یکیو میاره توزندگیت که حال الانتو و اون ادم و ...

ممنونم آمیین. ایشالا خدا سر راه همه ی آدما اونی رو قرار بده که واقعا باهاش خوشحالن