2777
2789
عنوان

تعبیرخواب

560 بازدید | 16 پست

خانومای سحرخیز وعزیزسلام

صبح جمعه تون بخیرررر

خانوما من دیشب یه خواب عجیبی دیدم برامکبسیارمهمه تعبیرش

خوابهای من ازوقتی یادم میومده الکی نبودن ویااتفاق افتادن یاتعبیرشون اتفاق افتاده     دیشب خواب عجیبی دیدم میخوام بدونم کسی ازشماها  میدونه چه کسی تعبیردرررست میکنه؟

بنظرتون‌آخوندها  (اخوندی که واقعا باعلم باشه ها  نه هرآخوندی!) میتونن تعبیرکنن؟

یا مراجع؟

اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین  زد دهن بعضیارو سرویس کرد  یاحداقل تیکه تیکه شون کرد   😈  مسئولین رسیدگی کنن لطفا...  این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟     اه مرسی😏

خوابمم این بود:

من پدرمادرم فوت کردن  باپدربزرگ‌ومادربزرگم بزرگ شدم     اوناهم دوسالی میشه فوت کردن  ورابطمون خیلی خوب بود    بیشترازپدرمادرخودم اونارومیدونستم والان بیشتربه یاداوناگریه میکنم وحتی پدرمادرخودم یادم نمیفتن 

توخواب دیدم هممون بافاصله ی نزدیک کنارتلویزیون جاانداختیم خوابیدیم  مادربزرگمم مریضه دردمیکشه   بعدمن چاقوروبرداشتم نصف شبی رفتم خیلی خونسردددد وزود بایه حرکت آسون گلوشوبریدم تادردنکشه   واومدم جام خوابیدم

ازخونسردی خودم تعجب کردم    بعدش درحددوثانیه فکرکردم صبح ببینن گلوش بریده مرده نمیگن پس کارکی بوده؟  اماحتی این فکرم منوبه دلشوره ننداخت   فقط تودلم آروم بودم که دیگه دردنمیکشه وراحت شد

بعدیهویادم افتادچندشب پیشم پدربزرگموهمینجوری‌ کشتم کسی سرصدانکرد وبازم سرصدانمیکنن   نمیدونم چرااونقدر اروم وخونسردبودم

اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین  زد دهن بعضیارو سرویس کرد  یاحداقل تیکه تیکه شون کرد   😈  مسئولین رسیدگی کنن لطفا...  این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟     اه مرسی😏

ازدیشب این خواب توفکرمه حتی به شوهرمم نگفتم   واقعاااا توعذابم  چراهمچین خوابی دیدم   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهل کدوم شهرید

تبریز

زنگ بزن ب ی اخوند یا برو پیشش براش بگو بذار تعبیرشو بهت بگه

شماره کسی روندارم   کسی رم نمیشناسم علم اینوداشته باشه   بنظرت هرآخوندی میتونه؟

شماره کسی روندارم   کسی رم نمیشناسم علم اینوداشته باشه   بنظرت هرآخوندی میتونه؟

آره برو پیش آخوند شهرتون

عجیب ترین چیزی که تو نی نی سایت دیدم:من حس شیشمی هستم بیاید تاپیکم هر سوالی دارید بپرسید😐
تبریز

اصفهان یه حاج آقا صدیقین هستند که از علم تعبیر خواب بهره دارند هرچند من با این آخوندها بیگانه ام اما ایشون یکم فرق میکنن

گر نباشد حیا و درک و شعور، آدمی گاو میشود به مرور ،جان انسان که تربیت نشود ،آدمی طعنه میزند به ستور ،حیوانی پلشت و نکبت بار،که فقط میتوان شد از او‌دور،
اصفهان یه حاج آقا صدیقین هستند که از علم تعبیر خواب بهره دارند هرچند من با این آخوندها بیگانه ام اما ...

منم بیگانه م😁😁

ولی این خواب بدجور رومخمه   اخه اونوچجوری پیداکنم   شماره ای پیجی چیزی ازش نداری؟

همه روحانیا علمشو ندارن ولی بعضی هاشون میتونن

خب چه بدونم کی میتونه   مراجع تقلیدمیتونن بنظرتون تعبیرکنن؟ 

منم بیگانه م😁😁 ولی این خواب بدجور رومخمه   اخه اونوچجوری پیداکنم   شماره ای پیجی چیزی ا ...

سرچ کنید توی اصفهان مکانشم مسجد درب کوشک هستش اما من شماره ندارم صبح تا ظهر پاسخگو هستند البته غیر از روزهای تعطیل

گر نباشد حیا و درک و شعور، آدمی گاو میشود به مرور ،جان انسان که تربیت نشود ،آدمی طعنه میزند به ستور ،حیوانی پلشت و نکبت بار،که فقط میتوان شد از او‌دور،
خب چه بدونم کی میتونه   مراجع تقلیدمیتونن بنظرتون تعبیرکنن؟

احتمالا مرجع بتونه ولی روحانی عادی همشون نمیتونن

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲