2777
2789

بچه ها سلام الان روز دهم لكه بيني دارم يعني از يكي دوروز پيش هم داشتم اما قطع ميشه ولي دوبار الان داشتم و حالتاي پريودي هم دارم چه قدر بد خدا ادم نميدونه چي كار كنه ديگه روز ١٠ كه لك لانه گزيني نميشه كه!! امروز يه كم بيشتر شد ولي توو اين دو سه روز خيلي كمتر بود  و قطع هم ميشد يعني به خدا ماها بخواييم باردار شيم پير ميشيم!!! هي ميخوام بي خيال  باشم استرس نداشته باشم خود اين جريان و كاراش از همه بيشتر استرس داره اه 😒😠😢 ادم اعصابش خورد ميشه فكر كن الان يه ربع هفت صبح بلند شدم رفتم دسشويي اين جوري شد!!!!!😑 مسخره ... الان عصبانيم همسرمم خوابه نميدونم به كي بگم!! خودم و خالي كنم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاش این داستان ها که بود, آدم میرفت تو کما تا شش هفت ماه. من سر حاملگی هام همش خونریزی, همش لکه بینی. بعد میگفتن استرس نداشته باش. مگه هویجم که بتونم استرس نداشته باشم

هفت بار افتادی, هشت بار برخیز
اخی عزیزم هر چی میخوای سر من خالی کن

عزيزم😭 به خدا چه وضعشه اخه مثل ادم بچه دار ميشديم ديگه ماهم همش همه ميگن بي خيال استرس نداشته باش هي من خودم اروم ميكنم اون وقت خود اين مراحل اي وي اف همه اش پر از استرس 😑😠 ادمم دست خودش نيست ! معلوم نيست چيه هيشكي هم كه جواب ادم و نميده يه جواب درست و حسابي هم نميدن! فقط بايد استرس بكشيم و صبر كنيم!!! سر همه چي بايد صبر كنيم! اون قدر از اسم اين صبر بدم مياد كه 😒🤨😠😠😠😂😂😂😂😂 خودمم قاطي كردم

برو دکتر شاید شیاف بده استراحت کن سه ماه اول خیلی مهمه

من قرص پروژسترون ( فرنوژست روزي سه تا ميخورم) كه به صورت شيافم ميشه گذاشت لكم دو روز پيش خيلي كم بود ز زدم گفت اگر لك داري قرص دو فاستون هر ١٢ ساعت بخور! سري قبل شياف بود امپول اين سري اين قرصا حالا جديد بهتره چيه نميدونم اينارو دادن به جاي شياف و امپول قرص دوفاستون شروع كردم ولي بازالان اينجوري ديدم ديشب حواسم نبود قرصا رو زمانش و اشتباه كردم حالا نميدونم واسه اينه يا نه مثلا ده شب هر ١٢ ساعت بايد دو فاستون ميخوردم ١١ خوردم ساعتم ميذارم ولي حواسم نبود

کاش این داستان ها که بود, آدم میرفت تو کما تا شش هفت ماه. من سر حاملگی هام همش خونریزی, همش لکه بینی ...

اخ اخ يعني با طلا بايد نوشت حرفتو مگه هويجيم!! الان من سري دوم اي و اف اين سري سعي كردم اروم باشم بي خيال باشم اما خود اين اي وي اف مگه ميزاره! به خدا هيشكي حال ما رو نميفهمه جز كسايي كه خودشون توو اين وضعيتن!! 

عزیزم لکه بینی که تو انتقال طبیعیه، مشکلی نیست تا یک هفته هم باشه طبیعیه

قربون شكلت خدا از دهنت بشنون ولي من ديگه گيج شدم اصن چي طبيعيه چي نيست يعني يه مِتُد درست ندارن يه راهنمايي خوب يه دلگرمي فقط ميگن صبر كن! اه لعنت به اين صبر كه تمام عمرمون به پاش گذشت!!!!!!

کاش این داستان ها که بود, آدم میرفت تو کما تا شش هفت ماه. من سر حاملگی هام همش خونریزی, همش لکه بینی ...

اين بلا تكليفيش از همه بدتره!!! يعني الان ديگه قاطي كردم به خدا😠😑😑😑