2777
2789

کلا مهمون بده  

توی هر ضرر باید ،استفاده ای باشه ♫ باخت باید احساس ِفوق العاده ای باشه ♫ آه فاتح ِ قلبم ،فکرشم نمیکردی ♫ رام کردن این شیر ،کار ساده ای باشه ♫ آه چشمه ی طوسی ، آه چشم ویروسی ♫ بعد از این به هر دردی ، مبتلا بشم خوبه ♫ مبتلا بشم مُردم ، مبتلا نشم مُردم ♫ از تو درد لذت بخش ، هرچی میکشم خوبه ♫ من یه بچه ی شیطون ، توی کوچه ها بودم ♫ عشق تو بزرگم کرد ، عشق تو هلاکم کرد ♫ جیک جیک ِ مستونم ، بود و عشقِ بازیگوش ♫ مثل ِ جوجه ی مُرده ، توی باغچه خاکم کرد ♫ آفرین به این زور و آفرین به این بازو ♫ آفرین به این چشمو ، آفرین به این ابرو ♫ با تو هیچکس جز من ، بی سپر نمیجنگه ♫ با تو هیچکس از این ، بیشتر نمیجنگه ♫ با جنون در افتادن ، باز کار دستم داد ♫ آه فاتح قلبم ، عشق ِ تو شکستم داد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانواده شوهرم 

احساس صاحب خونگی دارن جای وسایل رو تغییر میدن زیاد میمونن

تو غذا خوردن خ دخالت میکنن

بچه هارو لوس میکنن. هله هوله میدن بهشون

کیبورد گوشیم کلمات رو اشتباه تایپ میکنه منم توان سر کله زدن باهاش رو ندارم پیشا پیش بخاطر غلط املایی عذر میخوام

اهههه بزور اومد ظرفش شست فکر کرددکمکه بخدا درحالیکه مینشست و نمی یومد خوشحال تر بودم. چقدرم زورش زیاد بود هل میداد منو نه نه برو دور و برو تمیز کن من ظرف بشورم چقدر دلم پر بود

عزیزکم! دلبندکم! مخالفی ریپلای نکن 😊میبینی که اگر ادامه بدی رنده ت میکنم پس برو رد کارت😁اون عده خودشون میدونن با کیا هستم😁

عمم.. برای اولین بار دیدمش اومد خونمون .. با کل خانواده شبم کفه ی مرگشو خونه ما گذاشت.. فردا بعد از ظهر رفت

فک میکردم دو ساعت میشینه میره.. حالا خونه بابام هم نبود.. از هفت پشت غریبه تر بود بهمون .. 

خلاصه سنگ پا قزوین بود برا خودش

آنانکه گذشته را به خاطر نمي آورند محکوم به تکرار آنند . سانتايانا

زن داییم و پسرش. کلی تهمت زد و رفت

ادموند هیلاری اولین فاتح اورست پس از تلاش ناموفقش برای صعود رو به اورست گفت:برمیگردم فتحت میکنم تو یه کوهی و نمیتونی رشد کنی اما من یه آدمم و میتونم؛او در 1953 اورست را فتح کرد.

خواهر شوهرم هفته پیش اومد..همش میخواس به بهونه های مختلف بره حموم..منم دکش میکردن..فازشو نفهمیدم

دیو ها وجود دارند من دیو ترسناکی به نام افسردگی میشناسم..بعضیا بدنشون ویتامین شعور کم داره ..کاربر قدیمی ام انقد منو نترکونین😠

دوست شوهرم با خانومش شهر دیگن وقتی میان دیگه نمیرن تا۴یعدظهرم میخوابن منه بیچاره با کلی لباس میشینم آماده باش ک کی میخوان از اتاق بیان بیرون

واقعا اذیت میشم

خدابهم ندادپسر😢جامو بندازه پشت در😁عروسم بگه جادوگری😈 عوضش داده گل دختری 👩‍👧جامو بندازه تو پنجدری روم بکشه لاحاف زری🛌 دومادم بگه تاجسری👑به به عجب مادرزنی😊😎

بچه نفهم و عقده ای و قلدرشو ول میداد تو خونم،فقط هر ۵ دیقه یدونه اسمشو صدا میزد که مثلا نکن ولی مگه میشنید اصلا؟ مامانشم نه یه زحمت میداد پاشه گوششو بپیچونه نه پامیشد دستشو بگیره گورشو گم کنه😡

بینهایت حال من خوب است😁باور میکنی؟😔

بابام فوت شد قومش یه هفته ریخت سر ما ۱۵ ملیون غذا خوردن 

صبا مینشستن انواع مربا پنیر کره حلوه ارده تخم مرغ شیرر خیار گوجه گیار هرچی فک کنی میزاشتن جلوشن نمیرفتن جلو میگفتی چرا نمیخورید میگفتن منتظر حلیمیم فک کنن عمه هااام مث نخورده ها میوفتادن توی سفره واسه خونه هاشونم میبردن 

یکی از عمه هام پفک و پاستیل میخورد 

شام کباب نمیگیرفتی قهر میکردن تو اون دوران من روزی دوتا بسته استامیفن اتواع اقسام مسکن میخوردم ک کار این قدم مغولو نبینم بعدش قهر کردن چرا کم رسیدیم ب ما و کلا دیگ بعد مراسمای بابام حتی جواب سلاممونو نمیدن 

عَلَی الدُنیا بَعدُکَ العَفا...

خووووب بابا تا طرفا و غذاها رو هنوز روبراه نکردم چیه هست بشوری بجز چند تا بشقاب اومدی وسط آشپزخونه من... زیادن ازاینا تابستونم دو دفعه مهمون داشتم هر بارش ۴ روز! هر وعده هر کی ظرف خودشو مثل سربازخونه دستش میگرفت میومد تو آشپزخونه کلااااا روزای بدی برای من بود

عزیزکم! دلبندکم! مخالفی ریپلای نکن 😊میبینی که اگر ادامه بدی رنده ت میکنم پس برو رد کارت😁اون عده خودشون میدونن با کیا هستم😁