2777
2789

بچه ها من امروز واسه اولین بار فیل شکن رو روشنکردم وداشتم سرچ میکردم دستم رفت روقبول مجوز الان هی یه حرفfانگلیسی میاد رو اعلان هام ودرخواست دوستی های ناجور الان من چیم لو رفته چرا اینجوری شده چیکار کنمدارم میمیرم از استرس

الهی وربی من لی غیرک...خدایا شکرت بخاطر نی نی سالمی که بهمون عطا کردی...تیکر تولد دخترگلم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا میزنه تماس صوتی جنیفر...یا شما به فلانگروه اضافه شدید😭😭😭😭دارم میمیرم از ترس

الهی وربی من لی غیرک...خدایا شکرت بخاطر نی نی سالمی که بهمون عطا کردی...تیکر تولد دخترگلم  
از چ برنامه ای فعالش کردی؟

گوگل...داشتم سرچ میکردم رفتم تویه لینکی اینجوری شد😭😭

برو نوتیف های برنامه رو غیرفعال کن  اونام الکیه نترس

جدی خداکنه عزیزم...گیج شدم نوتیف های برنامه کجاس

جدی خداکنه عزیزم...گیج شدم نوتیف های برنامه کجاس

اعلان هارو خاموش کردماعلانش نمیاد یعنی همینکارو باید بکنم یاچیز دیگه ای؟

نه اصلا

ببین اون برنامه ای ک گوگل سرچ میکنی اونجا سابقت میره ببین کرومه اینترنته یا فایر فاکسه برو تو تنظیمات اعلان های برنامه مجوزاشونو لغو کن بعدش برو تتو داده هاشون پاک سازی داده ها

هَر جا ما رو دیدی زیارت قَبول...♥♥♥♥♥♥♥♥♥
ببین اون برنامه ای ک گوگل سرچ میکنی اونجا سابقت میره ببین کرومه اینترنته یا فایر فاکسه برو تو تنظیما ...

آها مرسی عزیزم...کروم بود فک کنم...کلا برنامه رو حذف کنم وبازم نصب کنم؟