2777
2789

سلام دوستان من چند روز دنبال خونم از اونجایی فصل جا ب جایی نیست خونه ای ک بخوام و مناسب باشه گیرمون نیومد جز یدونه ک محلش خوبه اما راهش مشترک و تنها مشکلش همینه طبقه پایین یه پیر مرد پیرزن و پسرشون ک حدود ۴۰ سالشه زندگی میکنه از ظاهر پسره متوجه شدم یکم معتاده از محله هم تحقیق کردیم گفتن بی ازارن اما حواستونم باشه من موندم استرس گرفتم نمیدونم چیکار کنم خونه همه چیزش خوبه شرایطش خوبه تنها دلیلش همین راه مشترک خونه دوطبقه س تقریبا در حیاطش مشترک ولی از یکمتر بعدش راه جدا میشه من طبقه بالا اونا طبقه پایین بنظرتون چیکار کنم ینی این یه بهونه بیخود و من حساس شدم یا ن جدی بگیرم؟

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر ۴۰ ساله امنیت داره بنظرتون تو راهرو وپله باشی بدون شوهرت؟

نه راهرو پله کلا جداس فقط داخل حیاط شاید برای ورود خروج ببینیم همو ک حتی داخل حیاطم راهش جداس ولی از اونجایی نمیتونستن دوتا در بذارن مجبور شدن یه قسپت از حیاطو مشترک کنن

کاش همه چیز به وقتش یرات اتفاق بیافته،همون موقع ک ذوقشو داری!وگرنه گذر زمان همه چیزو برات بی رنگ میکنه.خدایا کمک کن تا وقتی ذوقشو داریم به آرزوهامون برسیم 🩷🌱🤌
یه کم معتاد عیبی نداره خخخخ

خخخ به ظاهرش نمیومد ک ادم بدی باشه ولی میومد معتاد باشه البته معتادا یجور بیمارن اما من یه کوچولو استرس گرفتم بخاطرش و اینکه شرایط خونه محیطش نوساز بودنش و شیک بودنش خیلی ب دلم بود 

خخخ به ظاهرش نمیومد ک ادم بدی باشه ولی میومد معتاد باشه البته معتادا یجور بیمارن اما من یه کوچولو اس ...

من میگم نگیرررررر

خواهشاا پیامک خصوصی منو ببین  اصلا پیامی نیومده خسته شدممممم چی کارش کنم؟
خخخ به ظاهرش نمیومد ک ادم بدی باشه ولی میومد معتاد باشه البته معتادا یجور بیمارن اما من یه کوچولو اس ...

معتادا مجرمن نه بیمار

ولی دلیل نمیشه همشون بد باشن

اما در کل حواست جمع باشه بهتره.به آدم سالمشم نمیشه اعتماد کرد.

معتادا مجرمن نه بیمار ولی دلیل نمیشه همشون بد باشن اما در کل حواست جمع باشه بهتره.به آدم سالمشم نم ...

تحقیق ک کردم گفتن پدرش خیلی ادم خوبیه همینطور مادرش و مستاجرای دیگه هم خیلی راضی بودن فقط گفتن ک اسم پسره بد در رفته و حواستون جمع باشه همین وگرنه کاری بکارتون ندارن 😐😐😐😐

چیکار کنم 😭😭

تحقیق ک کردم گفتن پدرش خیلی ادم خوبیه همینطور مادرش و مستاجرای دیگه هم خیلی راضی بودن فقط گفتن ک اسم ...

خب بسه دیگه همین

سری که درد نمی کنه دستمال نمی بندن

تو دلته بری هر چی هم بگن باز حرف خودته

خب بسه دیگه همین سری که درد نمی کنه دستمال نمی بندن تو دلته بری هر چی هم بگن باز حرف خودته

🙈🙈🙈