2777
2789
عنوان

بياين ي كم حال دلمونو خوب كنيم

107 بازدید | 17 پست

خوشبحال اونايي ك خصلت بي خيالي رو دارن من از غصه خوردن خسته شدم غمباد گرفتم

تصميم گرفتم بيخيال باشم ب حرف مردم اهميت ندم ب اين ك چقد ديگه زنده ام و فقط خوش باشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم سعی میکنم همینی ک گفتی باشم. .  بخصوص مرگای جوونا رو میبینم میگم چرا وقتی قراره بری زیر خر ...

بعضي وقتا ميگم چرا بايد فقط ب مرگ فكر كنيم تا بتونيم غصه هامون فراموش كنيم

واي خوشبحالت 

منم ی زمان غصه میخوردم فهمیدم هیچ دردی ازم دوا نمیکنه زدم ب بیخیالی اوضاع بهتر شد 

توام میتونی عزیزم هر روز ی کار کوچیک واسه دل خودت انجام بده کم کم تاثیرشو میبینی 

کسی ک به خرف دیگرون اهمیت نمیده فقط زندایی منه 

الان ک میبینم میگم کار خوبی میکنه

به خدا انقدددددددولخرجههههههه ک نگو اصلا به هیچی اهمیت نمیده

من یه لباس خریدم ۴۰۰ مامان بزرگم‌گفت چن خریدی گفتم‌۴۰۰ داییم گفت خوب خریدی خیلی ارزونه

ینی زنش یه کاری کرده ک بری یه بلدز بخری ۴۰۰ داییم میگه ارزونه

الان میگم زنداییم کار خوبی میکنه به خودش ارزش میده

خدا یا امیدم فقط به تو هست  کمکم کن دستمو ول نکن کمکمون کن تو زندگیمون سربلند باشیم الهی آمین. دوستان میشه به نیتم صلوات بفرستین.دوست خوبم صلوات فرستادی لایکم کن منم به نیتت صلوات بفرستم .اگر لایک هم نکردم مطمعن باش صلوات میفرستم 
بعضي وقتا ميگم چرا بايد فقط ب مرگ فكر كنيم تا بتونيم غصه هامون فراموش كنيم

چی بگم. . 

عمرمون داره میره . . گاهی اطرافیان نمیذارن خوش باشی با ی حرف ی نگاه زندگیرو داغون میکنن. . . گاهی شرایط سخت میشه. . . نمیدونم دنیا عجیبه 

باران که شدی؛مپرس این خانه کیست...🌱
کسی ک به خرف دیگرون اهمیت نمیده فقط زندایی منه  الان ک میبینم میگم کار خوبی میکنه به خدا انقد ...

اره منم ميخوام واسه خودم خرج كنم اما من عاشق سفرم 

تازه عروسم و حرفاو ايرادايي ك از عروسيم ميگيرن داره عذابم ميده