2777
2789
عنوان

واکسن دو ماهگی

121 بازدید | 17 پست

سلام. پسرم امروز واکسن دو ماهگی زد. من سهل انگاری کردم کمپرس سرد نزاشتم. بعد ۶ ساعت دیدم یه عالمه پاش ورم کرده. خیلی ناراحت شدم و از بی مسئولیتیم بدم اومد. راستش اصلا فکر نمیکردم مهم باشه. الان کمپرس گرم گذاشتم. کی خوب میشه؟ خیلی گریه میکنه وقتی بیدار میشه. اسنامینوفن که بهش دادم میخوابه زود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هیچکدوم از واکسنا رو کمپرس نذاشتم برای پسرم. هیچوقت ورم نکرد. شاید یکم بد تزریق شده باشه.

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush
زنگ زدم بهورز گفته چون الان ورم کرده باید کمپرس گرم بزاری

عزیزم بهورز دیپلم یا سیکل و یه دوره چند ماهه اموزش دیده من کارشناس و بازرس همون بهورزم و میدونم حرف و گفتش کاملا غلطه  تا ۲۴ ساعت اول فقط کمپرس سرد ده ثانیه بذار بعدش بردار  چون  به بافتش اسیب میرسونه الان درد بچت دو برابر میشه با کمپرس گرم 

بهداشت ما فقط صبح بازه ،اره یه شب فقط اذیتن

اینجام همینه. چون خواهرشوهرم بهورز مرکز بهداشته و اقام نمیتونست مرخصی بگیره ما عصر رفتیم واکسن زدیم. مرسی عزیزم. یه کم خیالم راحت شد. دلم برا پسرم میسوزه. گریه میکنم باهاش. کاش مادر قوی باشم

اینجام همینه. چون خواهرشوهرم بهورز مرکز بهداشته و اقام نمیتونست مرخصی بگیره ما عصر رفتیم واکسن زدیم. ...

اهان خواهش میکنم منم خیلی واسه واکسن دوماهگیش خودمو عذاب دادم وقتی فرداش خوب شد انگار دنیا رویهم دادن