2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبل ازدواج به این توافق رسیدین؟

ببین مثال میزنم

تو یه جمع اگه شوهرمن با یه خانومی بشینه و بیش ازحد صحبت کنه و گرم بگیره خوب مسلما من ناراحت میشم

اما به جای نشون دادن ناراحتیم من هم یجایی مقابله به مثل میکنم و با یه نفر که میدونم شوهرم حساس میشه گرم میگیرم

حالا یا تو همون جمع یا یه جای دیگه

یجورای مثل هشدار دادن بهش میمونه 

و مهمتر اینکه همیشه طوری به خودم میرسم که همسرم واقعا احساس میکنه که جذابیتم برای خیلیا زیاده

چون مرد وظیفه حفظ امنیت خانواده اش رو به عهده داره مخصوصن اعضای مونث مثل خاهر مادر همسر و اینا ناموس یه مرد محسوب میشه ناموس یعنی بخش مهمی از شخصیت و آبرو که حفاظت ازشون در اصل حفاظت از شرافت و مردونگیش به حساب میاد

چون مرد وظیفه حفظ امنیت خانواده اش رو به عهده داره مخصوصن اعضای مونث مثل خاهر مادر همسر و اینا ناموس ...

خب خیلی از مردا هم با ناموس مردم کار دارند ولی روی مال خودشون حساس این آبروی زن نیست که مواظب شوهرش باشد

برای مرگ یکی از عزیزانش رفت توی شوک ی دفعه اینطوری شد

گفتم بخاطر اون موردی که ذکر کردم هستش ببینید سعی کنید اصلاً صحبت های منفی و سرکوفت سرزنش نکنید زیاد سیگار نکشه چون افسرده ها سیگار زیاد میکشن شما زیاد حرفی با شوهرت نزن انتقاد و بهانه گیری مطلقا ممنوع. سعی کنید خیلی خیلی مهربانانه با شوهرتان صحبت کنید تا یه مدتی بگذره به مرور بهتر می‌شوند و از همه مهمتر شوهرت به باشگاه بدنسازی خیلی تشویقش کن بره چون تو باشگاه وزنه بزنه موزیک شاد صحبت و دورهمی شاد هستش بره باشگاه خیلی تاثیر می‌زاره 

گفتم بخاطر اون موردی که ذکر کردم هستش ببینید سعی کنید اصلاً صحبت های منفی و سرکوفت سرزنش نکنید زیاد ...

این بخاطر دارو هایی که مصرف میکنه روزانه ۱۶. ۱۷ ساعت خوابه حتی حرف نمی زنه غذا نمی خوره توی یک هفته ۳ کیلو کم کرده

خب خیلی از مردا هم با ناموس مردم کار دارند ولی روی مال خودشون حساس این آبروی زن نیست که مواظب شوهرش ...

خب اونجور آدما یه اسم دیگه ای دارن مرد نیستن من فکر کردم به طور کلی علتشو پرسیدید وگرنه اونجور آدما فکر میکنن زرنگن ولی در اصل نیستن دوس دارن با خاهر مردم دوست بشن ولی کسی با خاهرشون دوست نشه ! چرا خانومام صدرصد رو شوهرشون حساس هستن ببینید وقتی دو نفر با هم ازدواج میکنن یه جوریایی حس مالکیت میکنن به طرف مقابل واسه همین نمیخان کسی بهشون تعرض کنه چه کلامی باشه چه نگاه و غیره