2777
2789
عنوان

کیا بچه نارس داشتن

572 بازدید | 20 پست

چند ماهگی راه افتاد ؟

وزن یکسالگیش چند بود ؟

کاراشون دیرتر بود؟

گفتم: خسته و دل شکسته ام! گفتی: لا تقنطوا من رحمته الله ” از رحمت خدا نا امید نشوید” سوره زمر _ آیه ۵۳

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما خودت بچت چندهفته دنیا اومد؟ من بچم ۳۶ هفته دنیا اومد الان که ۵ ماهش داره تموم میشه تقریبا سرش رو نگه میداره خسته میشه استراحت دوباره بلند میکنه سرش رو

خاهر زادم ۳۴ هفته دنیا اومد ۱۶ ماهگی راه رفت ولی ماشالله خاهرم بهش خوب رسید وزنش ۱۱ کیلو بود فکر کنم ...

مرسی عزیزم که جواب دادی خداحفظش کنه 

من بچم 28هفته به دنیا اومد الان سیزده ماهشه هنوز راه نیافتاده

گفتم: خسته و دل شکسته ام! گفتی: لا تقنطوا من رحمته الله ” از رحمت خدا نا امید نشوید” سوره زمر _ آیه ۵۳

پسر من ۳۵ هفته دنیا اومد مشکلی نداشت بجز ریه اش

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
من بچه هام نارس بودن ۱۵ ماهشونه هنوز راه نرفتن

پس هنوز دیر نیست برای بچه من خیلی نگران بودم

شما خودت بچت چندهفته دنیا اومد؟ من بچم ۳۶ هفته دنیا اومد الان که ۵ ماهش داره تموم میشه تقریبا سرش رو ...

28هفته

پسر من ۳۵ هفته دنیا اومد مشکلی نداشت بجز ریه اش

خداروشکر ،ریه معمولا بچه های نارس مشکل دارن طبیعی خوب میشه