2777
2789
عنوان

کشتی سانچی

3432 بازدید | 96 پست

بچه ها یادتونه همسر یکی از اون مهندسای کشتی سانچی اومده بود برنامه حالا خورشید؟؟ گریه میکرد....خیلی بی تاب بود...تو اینستا اونقد دل ادمو به درد میورد که دل ادم کباب میشد...همه جا فیلماش بود که فلان میکنم..بهمان میکنم....من میگفتم این تا اخر عمر سوگواری میکنه.....حالا این خانم شیروانیه....دیروز اونجا مهمونی بودیم.از اقوام شوهر مرحومشم بودن....یه خانمی گفت خبر داری دختره اینا رو چیکار کرده...گفتم نه....گفت سر سال شوهرش ازدواج کرده و لباس عروس و تالار....دهنم یه متر باز موند...هنوز تو شوک این بودم که گفت تمام خونه و ماشین پسره به نام خانمش بوده...کلی هم ارزش داشتن....اونارو گرفته بماند...رفته مهریه شم گذاشته اجرا....هر چی بوده و نبوده رو هم گرفته و دادگاه میره و پدر پدر شوهره رو  دراورده...عکس عروسیشو همه دیدن...حتی خواهرش تو اینستا گذاشته که دیده مردم بهشون فحش دادن زود پاک کرده..یکی از اقوام خود دختره میگفت شوهرش استان قدس یه سمت بزرگ داره و از خودشم 15 سال بزرگتره..من تو هنگم....ممکنه یه نفر اینقد زود اتیش عشقش خاموش بشه...که سر سال عقد کنه...شش ماه بعد عروسی....پس اون گریه ها چی بود؟؟؟...جالبه تنها کسی هم که دیگه صداش در نمیاد همین خانمه و میگه شوهرم مرده...من قبول کردم...بقیه هم قبول کنن که عزیراشون مردن و منکر زنده بودن اوناست اونم قاطع....

شما چیزی شنیدید؟؟؟

واقعا راسته؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب حق زندگی داره دیگه،یه بار کل زندگیش نابود شده،نباید تا آهر عمر عزا بگیره که،منم باشم موقعیت خوب باشه صد درصد همین کار و میکنم،آدم تا زنده اس زندگی میکنه

خاک سرده و واقعا حقیقت داره این اصطلاح

گریه زاری برای ۲ ماهه نهایت بعدش با لطف خدا از یاد میره

قانون طبیعته..اگر از یاد نمیرفت که دق میکردن داغدارا

زندگی شاید ان جشنی نباشد که انتظارش را داشتی            اما حالا که به ان دعوت شدی تا می توانی زیبا برقص Ես փնտրում եմ հին հայ ընկերներ

ای باباا اون شهیده حرم بوددد اونم زنش رفت شوهر کرد چندماه بعدش اسمش یادم نی معروف بود

🥰🥰آیلتسی ها بیایین اینجا دور هم باشیمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/3928843/دوستایی-که-میخوان-ایلتس-امتحان-بدین-بیایین-با-هم-باشیم?postId=124787704