ببینید واسه من و اونای ک بچه دار نیستیم چ دعای کرده همگی بید امییییین😂😂
دیدم همه نوشتم گفتم منم بنویسم شاید معجزه شدو اونموقع ک تاریخ 1399/9/9شد حامله باشم و بچم سه ماهش باشه خداجونم خیلی ممنونم از داده هاو نداده هات اما تروخدا منو لایق مادر شدن ببینو نزار بیشتر از این حسرتشو بکشم😢😳😳 خدایا حافظ عزیزانم باش😍😍همسر جانم زیر سایه ات خوشبخت ترین بانوی جهانمممم😍😍😍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وای خدا اینستاگرام رو پر کرده از این عکسای دختراش دیگه بدم میاد ازشون
بابا میدونی چقد شیرینن ینی ب پدرشون رفتن هاا😉
دیدم همه نوشتم گفتم منم بنویسم شاید معجزه شدو اونموقع ک تاریخ 1399/9/9شد حامله باشم و بچم سه ماهش باشه خداجونم خیلی ممنونم از داده هاو نداده هات اما تروخدا منو لایق مادر شدن ببینو نزار بیشتر از این حسرتشو بکشم😢😳😳 خدایا حافظ عزیزانم باش😍😍همسر جانم زیر سایه ات خوشبخت ترین بانوی جهانمممم😍😍😍
من امروز بی بی زدم مثبت شد ولی شوهرم یه برخوردی کرد که حتی انگیزه ندارم برم آزمایض
چی گفتی؟؟
من امروز بی بی زدم مثبت شد ولی شوهرم یه برخوردی کرد که حتی انگیزه ندارم برم آزمایض
از صبح چند تاتاپیک وپست ازت دیدم اینقدر زود ناامید نشو انگیزه ات روهم از دست نده پاشو برو ازمایش براخودت شاد باش اونم تا یکم با موقعیت کنار ییاد طول میکشه
تمام هستی ام برای تو دلت فقط براااااای من.... مهرسامم
وای خدا اینستاگرام رو پر کرده از این عکسای دختراش دیگه بدم میاد ازشون
گفتم بگو امین نگفتم ک نظر بده دوستمن😒