2777
2789
عنوان

گیاهخوار ها بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 81 بازدید | 25 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استارتر

پیشنهاد میکنم کمی روی خاصیت مواد غذایی هم مطالعه کنی که بهتر بدونی چی رو تو برنامه غذاییت جا بدی که مفید باشه.

مثلا تره فرنگی به شدت پر خاصیته و تو هر غذایی یا سوپی میشه کمی ریخت. سوپ تره فرنگی هم داریم ولی من تو سوپ مرغ یا خورشت قیمه هم کمی تره فرنگی میریزم تاثیری تو طعمش نداره  فقط خاصیت رو زیاد میکنه.

کدو حلوایی پر خاصیته.  سوپ و کیک کدو حلوایی میتونی درست کنی.

تو سالاد گاهی به جای کاهو یا کلم از برگ اسفناج استفاده کن. با سرکه بالزاک طعمش عالیه و کلی هم آهن داره.

سوپ کلم بروکلی هم گزینه خوبیه و خوشمزه.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
خیلی راهنمایی های خوبی کردید خیلی ممنونم ازتون

خواهش عزیزم

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
استارتر پیشنهاد میکنم کمی روی خاصیت مواد غذایی هم مطالعه کنی که بهتر بدونی چی رو تو برنامه غذاییت ج ...

کلم بروکلی رو شما هم تو اب میجوشونید

از چند نفر شنیدم باید جوشونده بشه کرم داره توش 😁😐

بدم اومد ازش

کدو حلوایی رو کمی سرخ کن بعد بذار کف تابه،  الو خورشتی هم بریز کمی هم شکر بپاش روش درش رو بذار تا شکر ذوب بشه.  به شدت خوشمزه میشه با برنج بخور.

کدو حلوایی رو با آب کم آبپز کن اگر شیرین نبود کمی شیره انگور بریز روش موقع خوردن و به جای شام بخور.

تو خوراک عدسی محض تنوع میتونی کمی قارچ بریزی. ویتامین دی داره.

کشک و بادمجان 

میرزاقاسمی

باقالاقاتق 

کوکو سبزی

کوکو سیب زمینی

هم میتونی بخوری

کلم بروکلی رو شما هم تو اب میجوشونید از چند نفر شنیدم باید جوشونده بشه کرم داره توش 😁😐 بدم اومد ...

باید با آب نمک خوب بشوری 

منم شنیدم ولی تا حالا کرم پیدا نکردم توش 

با آب کم آبپز میکنم در حد 20 30 دقیقه

گاهی هم خام خرد میکنم تو سالاد. کلسیوم زیادی داره.  و اینکه وقتی خام میخوری دیر هضمه و دیرتر گرسنه میشی. تو پیتزا سبزیجات هم بروکلی و کدو سبز و بادمجان و قارچ تفت داده شده میریزم و کمی نخود و ذرت و زیتون. خوشمزه میشه.

دقت کن تو سالاد همیشه یه قاشق روغن زیتون بریز. برای جذب شدن ویتامین های محلول در چربی آون یه قاشق روغن واجبه.  ربطی به کلسترول نداره.  روغن زیتون چربی خوب هست ولی زیاد بخوری کالریش بالاست. بدن چربی هم لازم داره.

سعی کن تو سالادت گاهی آووکادو بریزی یا حتی جوانه گندم.

آووکادو لای ساندویچ هم با تخم مرغ آبپز خیلی خوشمزه میشه.

مشکی رنگ هارو وردار. بذار بیرون یخچال کمی نرم بشه. سبزا خوب نیس. 

تو سالاد گاهی تربچه هم رنده کن. 

پاپریکا تو سالاد یا کنار غذا یادت نره ویتامین سی داره.

موسلی یا اوت میل هم برای صبحانه کامل هست و عالی. هم مغز تخمه داره هم میوه خشک هم غلات.

با کمی شیر یا ماست کم چرب قاطی کن.

(میتونی جو دوسر یا جو پرک بخری یه پیمانه بریزی یه قاشق عسل کمی دارچین کمی تخم چیا  (امگا 3 داره)  یهو نصف موز حلقه کنی چنتا  مویز آفتاب خشک هم بریزی با کمی ماست) درواقع  خودت موسلی درست کنی یکبار موز بریز یکبار سیب یکبار انگور یکبار مغز تخمه آفتابگردان و غیره.

همه ویتامین ها داخلشه

موسلی یا اوت میل هم برای صبحانه کامل هست و عالی. هم مغز تخمه داره هم میوه خشک هم غلات. با کمی شیر ی ...

یک دنیا ممنوووووون

شروع میکنم 

یه خرید تپل سبزیجات باید بکنم بعدشروع میکنم 😍😍😍😍مررررسی بازم