2777
2789

من خیلی دعا کردم خدا هم تا اینجا خیلی کمکم کرده اما شما با زبان من گناه نکردید و دعا در حق دیگران زودتر اجابت میشه💜 میشه در حقم خواهری کنید و هر دعایی که فکر میکنید خوبه برام بخونید؟ خیلی ازتون ممنون میشم

منم براتون همون دعایی که شما برام بخونید رو میخونم🌺😍 خیر ببینید

دعا کنید حالم خوب بشه و به حاجت دلم برسمممم💝 اگه دوست دارید بگید منم برای حاجتتون دعا کنم

مریمم💙 ***و خدایی که به شدت کافیست***        

من برات آیته الکرسی میخونم🙏🏻انشاالله ک حاجت روا بشی عزیزم😘

💚ماه را گم نکنی...!💚                                                           جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                        انشاالله ۱ تیر سال بعد من حاجتمو گرفتم😍😔🙏🏻                            به طرح یارانِ حضرت مهدی(عج) )بپیوندید

۱۴تا ذکر یونسیه میگم 

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من برات آیته الکرسی میخونم🙏🏻انشاالله ک حاجت روا بشی عزیزم😘

الهی همیشه دلت شاد باشه و خدا پشت و پناهت که دلت این قدر بزرگه منم براتون میخونم عزیزمممم💝💝💝

برات ایت الکرسی خوندم عزیزم برای منم دعا کن لطفا

الهی به تک‌تک آرزوهات برسی و خدای مهربون همیشه پشت و پناهت باشه منم برات میخونم عزیز دلم🦋🦋🦋

به نیتتون صدصلوات میزنم ان شاءالله حاجت روابشید

چقدر شما خوبییییی الهی جواب خوبی هات رو از خود خدا بگیری💜💜💜 منم برای شما میفرستم

@مامانبزرگپانیذ     @باشکوه     @رزعشق     @نیلوفرر74   ...

من واست دعای توسل میخونم ان شالله حاجت رواشی عزیزم 🙏💙💚🌼💖💕🌹

لطفاً واسه حاجت روا شدنم یه صلوات بفرستین ممنون🙏🙏😘                                                                                       همواره باهم مهربان باشیم مهربانی اولین گام برای رسیدن به خداا✨                             خرم آن روز کز این منزل ویران بروم💔.                              درد لحضه رو کسی میفهمه که منتظر میمونه⏳.                 🦋🦋مثل یه پروانه ببین اسیرمُشتِ بسته ام🦋🦋          💙خدایا تنها فقط ازتو میخواهم💙.                                                    😍98/12/4🥰🥰💕💖💖🌠✨👩‍🎓                                  🙄🤐😥☹️🤕🥴😕                                         🥰99/2/27🤗💚💙💕😍                                                                                         🕋همواره به خدا امیدوارباشید🕋                                    🕋الهیییییی به امید تو🕋.