2777
2789
عنوان

برادرشوهر خسیس.....

646 بازدید | 19 پست

سلام دخترمن ۵ماهشه ۱هفته بعد از بدنیا اومدنش مامانم شام خانواده شوهرمو دعوت کرد با اینکه آرتروز زانو و دیسک کمر داره منم بعد از زایمانم حالم بود بچمم زردی داشت کلی کار ریخته بود سرش

بعد قرار شد اون‌شب کادو هم بدن به بچم شوهرم رفته بود طلافروشی واس من کادو بخره ی تیکه کوجیک هم خریده بود از طرف خواهر و برادرش(که خودشون گفته بودن بخر بعد حساب میکنیم)هنوز بعد از۵ماه پول ندادن به شوهرم خواهرش که میدونم میده منتظره وامش دربیاد ولی برادرش برگشته گفته مگه شام بهمون داده که من کادو بدم به بچش (وضعشم خیلی خوبه شوهرمم خیلی براش کار میکنه کار شوهرم فنی هر کاری داداشش داشته باشه براش میکنه ۱قرون هم نمیگیره )من جریان طلا که شوهرم پولشو داده رو نمیدونستم از تو پیاماش فهمیدم الانم خیییییلی ناراحتم اعصابم داغون شده میخوام‌به شوهرم بگم که میدونم جریانو ولی نمیخوام‌بفهمه که گوشیشو چک کردم چطور بهش بگم تورو خدا راهنماییم کنید اگر نگم بهش میترکم خیلی ناراحت شدم(اینم‌بگم من از شام دادن ابایی ندارم حتی ماه ۹بارداریم هم دعوت کردم همشون رو چون شوهرم خیلی دوستشون داره ولی الان خودشو بکشه به عنوان شام واس بدنیا اومدن بچم چیزی نمیدم چون اصلا همچین رسمی نداریم تازه مامانمم دادخ بهشون)توروخدا بیاید راهنماییم کنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب مامانت شام داده دیگه چندبار چندبار میخوان؟

اون میخواد بهونه بیاره پول نده به درک توام بچه اش شد چیزی نده

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 

بیخیال باش عزیزم

رفتار هرکس متناسب با شعور خودشه

اونی که میگه چون شام نداده کادو نمیدم

شامم بهش بدی یه بهونه دیگه میاره،چون مرام و معرفتش همینقدره

دست تورا بریدند،دست دادن در جهان ممنوع شد

مامانت دعوت کرد شام نداد مگه؟

چه رسمهایی دارید به خدا

از قدیم هم خانواده دختر سیسمونی میدادن، خانواده پسر ولیمه 

حالا خامواده پسرها کشیدن کنار، تازه دو قورت و نیمشونم باقیه

ول کن بابا. شام چی. کادو نمیخوان بدن ندن. به درک. تو هم بعدا براشون نبر

ولی شوهرت چرا از اول باهاشون طی نکرده که بعدا دبه نکنن. از اول باید میپرسید میخوان اونقدر هزینه کنن یا نه، بعد تصمیم بگیره

در هرحال شما دخالت نکن. بذار خودشون باهم کنار میان

تا دیروز میگفتن هر کی ما رو دوست نداره جمع کنه از ایران برهحالا میگن هرکی حتی اگه ما رو دوست نداره بیاد رأی بدهعجیبتر اینکه میگن اونایی که ما رو دوست ندارن بیان به اونایی که ما رو دوست دارن رأی بدنامروز شرکت در انتخابات رو حاصل بصیرت تو میدانندو فردا اوضاع بد کشور را که خودشان ایجاد میکنند را حاصل انتخاب بد تو میدانند!!!!!   
اصلا برات مهم نباشه اینا برادرن خودشون سرشون ب حساب کتاب هم هست تو ام بیوفتی وسط فقط خودتو خراب کرد ...

اخه شوهرم هرکاری داشته باشه واسش میکنه ولی این هیچ قدمی برنمیداره دیگه تحملم تموم شده میخوام جلوشو بگیرم 

شوهرم اینقد دوروبر بجه برادرشه ولی شاید باورت تشه بعد لز۵ماه دیشب واس بار اول برادرشوهرم بچمو بغل کرد

متنفرم ازش خیلی رفتارای بد ازش دیدم دیگه کلافه شدم واس عقد و عروسیمون ی زنگ به شوهرم نزد ببینه کاری نداره بعد تمام اسباب کشیشو شوهر من با ماشین خودش کرد حق بده دیگه نتونم تحمل کنم

مامانت دعوت کرد شام نداد مگه؟ چه رسمهایی دارید به خدا از قدیم هم خانواده دختر سیسمونی میدادن، خانو ...

باهاشون همه چی رو هماهنگ کرده حتی هزینه۱میلیون شده اونا گفتن ما ۲۰۰بیشتر نمیدیم شوهرم کفته باقیشو خودم میدم ولی میگم شما خریدید وای دارم منفجر میشم از دیشب

مامانت دعوت کرد شام نداد مگه؟ چه رسمهایی دارید به خدا از قدیم هم خانواده دختر سیسمونی میدادن، خانو ...

زبونم مو دراورد بس که گفتم بهش تو چرا شام بدی اینا جه رسمای مزخرفیه مگه گوش میداد به حرفم میگفت من به تو عزت میذارم

مامامت هم اشتباه کرد شام داد اونا باید بیان سر بزنن چشم روشنی واستون بیارن شام دادن چه صیغه ایه؟ ...

دردم که یکی دوتا نیست اون وقت که بچم بدنیا اومد این از زنش جدا شده بود حالا دوباره۱ماه پیش عقد کرده پیش خودم گفتم کادو ندم دوباره گفتم خودم پیش زن جدیدش خراب میکنم اون که خبر نداره خیلی ناراحتم